PARTYINFO

 

REHAB - ED HARDY FASHION EDITION

Datum konání:
09.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nesquik (djnesquik.com), Marty Crow (djmartycrow.cz), Wolscha (myspace.com/marktongue)

2nd stage - Omar & Abdul 52 (platinumsoul.biz)
Info:
http://www.rehabnight.com
info@rehabnight.com
Popis:
start 23:00, vstup 190 czk, vip 390 czk, holky do 23:00 zdarma, Módní přehlídka Ed Hardy & Axcent - kolekce 2008, Sexy Rehab Go GO sestřičky
 
 
Rehab - dodržujte doporučené dávkování 4 ze 3 lékařů doporučují Rehab v Mecce
Rehab - Ed Hardy fashion edition
Pravidelně každý měsíc vám klub Mecca přináší jedinečnou rehabilitační hudební noc pod názvem Rehab. Na této noci se v jeden večer současně propojí styly house, RnB a hiphop. Můžete se těšit na rezidentní DJs - mladého a talentovaného DJ Nesquika, DJ Sly Antra z UK a mnoho dalších jmen, která zaujmou místo na hlavní houseové stagei.
 
Na této hlavní House stage-i očekávejte od DJs moderní electro-housovou vlnu, která vás rozpálí až do rána. Spodní RnB stage ovládne úspěšný projekt Platinum Soul v podání DJe Omara a Dje Abdula 52. Módní značky Ed Hardy a Axcent Vám předvedou zimní kolekci 2007-2008 v podání předních českých modelek a modelů. Nechte se naočkovat nejlepším hudebním soundem těchto skvělých DJs doprovázených společností sexy Go Go sestřiček včetně krásných a luxusních dekoracích v klubu Mecca.

DJ Nesquik je uznávaný resident klubu Duplex, DJ Sly Antro pocházející z Manchesteru, je housový veterán, který má své rezidentní noci v klubech na Ibize a kyperském letovisku Aya Napa. DJ Omar & DJ Abdul 52 jsou momentálně nejvytíženější RnB & hiphop DJs v Čechách. Společně působí v klubech po celé ČR, jsou zakladateli první české RnB & hiphop hitparády a v současné době působí na hiphopovém rádiu Spin v pořadu Platinum Soul.

www.rehabnight.com

VSTUP: 190,- Kč / VIP 390,- Kč / Start 22.00
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016