PARTYINFO

 

UNIVERSE

Datum konání:
26.10.2007 - pátek
Místo konání:
Kostelec nad Labem - Mystery
DJs:
Bon Finix, David Daun, Men, Nifty
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Mystery s Bon Finixem v Kostelci nad Labem
Již tento pátek 26.10.2007  proběhne v klubu Mystery v Kostelci nad Labem další ze série uspešných večerů Universe. Tato již tradiční noc, která se konává jak v kostelci tak v Pražském klubu Peklo se odehraje tentokráte pod rouškou mysteriozního a esoterického nádechu. Chybět samozřejmě nebude našláplá hudba ve stylech house, progressive a electro. A kdo že Vám naservíruje pořádnou porci a to přímo na zlatém podnosu?
 
Jako speciální host tuto noc vystoupí Dj původem Kypru a to stále více oblíbenější a v současné době nejobsazovanější Dj u nás – a to resident klubů jako je Mecca, Roxy nebo Studio 54 - Bon Finix, který ve svých setech dokonale  kombinuje  vřelé středomořské a sexy východoevropské zvuky, což dohromady dává ojedinělý a unikátní set.

Samozřejmě tuto noc nebude chybět resident této akce – Dj Daun a těšit se můžete také na jeho kolegy ze stáje Czech-Dance.com a to Nifty a také mladá Djka MeryEn. V klubu pak na Vás budou čekat nové dekorace určené speciálně pro tuto noc plnou Egypta a magické přítomnosti boha RA. Tak pokud chcete zažít tu správnou mystickou atmosféru, tak neváhejte a přijďte v pátek do klubu Mystery – vstupné je ZDARMA!

Více info a mapa jak do Mystery najdete na www.clubmystery.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016