PARTYINFO

 

KENTOYA AFTER PARTY

Datum konání:
03.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Bon Trip aka Bon Finix & Tripmain (bon-trip.com), Texx (look better naked/heaven ibiza), MarcoS (encorebooking), Subgate (encorebooking/dynamic-line), Hozzy (dynaprague), N-kyp, Mark Twin
Popis:
start 05:00
Line-up:
05:00 – 07:00 N-Kyp
07:00 – 08:30 Texx
08:30 – 10:00 MarcoS
10:00 – 11:30 Bon Trip
11:30 – 13:00 Subgate
13:00 – 14:30 Hozzy
14:30 – 16:00 Mark Twin

 
 
Kentoya uvádí afterparty po Transmission – Mission continues
Pokud Vám v pátek 2.11. nebude stačit porce kvalitní hudby na jedné z největších halovek u nás, kterou Transmission beze sporu je a nebudete chtít aby Váš mejdan po zavření bran skončil, máme pro vás výborný tip – Kentoya afterparty po Transmision – Mission Continues!!!
 
Ve spolupráci s klubem Retro Music Hall – Francouzská 4, Praha 2 a Kentoyou Freeride jsme pro Vás po velmi úspěšné afterparty po Sensation White připravili pokračování s názvem Afterparty po Transmission – Mission continues!!!  

Tuto neoficiální afterparty jsme koncipovali tak, aby jste se skvěle bavili až do pozdních odpoledních hodin a samotný lineup mluví za vše!!! Hlavními hosty afterparty, kde budete moci slyšet to nejlepší ze současné electrohousové a housové scény bude duo Bon Trip a.k.a. Bon Finix & Tripmain, které není třeba více představovat. Dalším headlinerem bude dj a šéfredaktor serveru techno.cz v jedné osobě, jehož um mělo možnost posoudit publikum na proslulém ostrově nazývaným také mekkou evropské a světové elektronické scény – Ibize v místním klubu Heaven, kterým není nikdo jiný než dj Texx. O support se postarají neméně kvalitní dj´s, mezi které patří matador pražské housové scény dj MarcoS, energický  Subgate, pumping housový Hozzy, N-kyp, který si mimochodem v minulosti zahrál na prestižní německé Love Parade a talentovaný Mark Twin.

Pro všechny návštěvníky je připraven kvalitní zvukový aparát a světelný park, videoprojekce, speciální zelený laser a nesmíme opomenout příznivé ceny na barech!!!! Startujeme v sobotu 3.11.07 v 5 hodin ráno, takže pokud nechcete jít spát, ale bavit se na parádním mejdanu s kvalitním obsazením, je Kentoya after party tou správnou volbou!!!

more info: www.retropraha.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016