PARTYINFO

 

WKC 10 LET

Datum konání:
09.11.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Chlív
DJs:
JJ Jumbo, Blackbird, Therapist, Keny- Che, Beet, Bugaboh, Dizethai, Dillen, Yadel, Urak, Piano33, Khomator, Beet, Mcs Square & Tweety Twiztah & Arthefa & DNA, more
Live:
Qwerty, Intelect, Klaban
Info:
http://www.wkc.cz
Popis:
vstup 30 czk
 
 
WKCrew oslaví v klubu Chlív deset let existence
Za deset let se toho dá dost stihnout. Zasadit strom, zplodit syna, postavit barák..? Cokoliv. A nebo uspořádat téměř stovku akcí, vyprodat několik klubů, vylepšit pár zdí, či produkovat vlastní hudbu? S tímhle vším na triku, přicházíme do ostravského klubu Chlív. Už 9. listopadu. WKCrew- prvních deset let, splněno.
 
Na začátku byla Vůle. Kondice se stala nezbytným předpokladem a Cíl různorodým mixem dohadů, pokusů a střídavých úspěchů. Snažili jsme se věci dělat po svém. Naši úspěšnost jste hodnotili vy. A lhali by jsme, kdyby jsme řekli, že se nám vždy dařilo prospívat na výbornou. Ale o to tady snad nešlo. Nechystáme se sepsat memoáry, jedeme dál. Rozšiřujeme pole působnosti, nasazujeme nové síly a připravujeme nové projekty. To vše již brzy.

Ale zpět k tématu- oslava 10. výročí, bude v několika ohledech trochu jiná, než na co jste od nás zvyklí. Představíme vám crew v celé její parádě. Těšit se tedy můžete na graffitti jam pánů z naší stáje a přizvaných hostí (za pěkného počasí již od 16h u klubu Chlív). Neméně podstatnou součástí naší činnosti jsou také stránky Wkc.cz. K současnosti nejnavštěvovanějšímu d'n'b fóru v zemi přibude zbrusu nový informačně-zábavně-kulturní server. Budeme se věnovat všemu, co vás zajímá. A všemu, co zajímá nás. Křest také v Chlívu.

Party začíná po osmé hodině večerní. Na programu je hudba několika žánrů, beatbox a line up nabitý jmény, se kterými jste se na našich akcích setkávali nejčastěji- z DJs namátkou aspoň JJ Jumbo, Blackbird, Therapist, Keny-Che, Beet, Bugaboh, Dizethai či Dillen. Živě vystoupí Qwerty, Intelect a další. Doprovázet je budou staří známý MCs Square, Tweety Twiztah, Arthefa a DNA. Navíc prvních sto z vás obdrží CD s výsledky práce našich členů- obsahem tedy budou mimo jiné tracky z vlastní produkce WKC, wallpapery, mixy a mnohem, mnohem víc. Kolik že vás to bude stát? 30 Kč. Podrobnější info na www.wkc.cz.

Zdržme se zbytečných řečí- večírek k desátým narozeninám WKC se koná v klubu Chlív 9. listopadu letošního roku. Nemůžeme vám garantovat, že odejdete vyžehlení jako v neděli z kostela. Nejspíš vás totiž polijem šampusem a košili zamažem kusem dortu. Jsme nebezpečná sebranka. Stejně jako vy. Už deset let.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016