PARTYINFO

 

OFICIÁLNÍ TRANSMISSION AFTERPARTY @ STUDIO54

Datum konání:
03.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Raju, Enrico, P@co, Eagle, Yan Dark
Info:
http://www.studio54.cz
Popis:
start 05:00, vstup 150 czk, holky 100 czk
 
 
Oficiální Transmission afterparty @ Studio54
Tak to vypadá, že v sobotu ráno 3.11. bude Studio54 v Hybernské opět pořádně praskat ve švech! Tak jak je tomu již tradičně při každé oficiální afterparty po větších pražských akcích. Ovšem pravidelní návštěvníci již rozhodně vědí, že vystát si menší frontu před vchodem a smířit se s občasnou vyšší teplotou v klubu jednoznačně stojí za to. 
 
Studio54 chce opět vyjít všem příznivcům parádních afteparties s neopakovatelnou atmosférou a tak nejenže tradičně posílí techniku v klubu, ale navíc přidá bonus v podobě akčních cen na baru! Hrát vám bude k tanci i poslechu tradiční sestava rezidentních DJs a hostů v sestavě Raju, Enrico, P@co, Eagle a Yan Dark. Znamená to, že se tedy můžete těšit na typický „Studio sound“, zaručující vždy dobrou náladu a atmošku.

Hrát začínáme tradičně již v časných ranních hodinách, končit budeme určitě pozdě odpoledne. Super mejdan v klubu s parádním zvukem, čím dál lepší světelnou show a ovocným občerstvením zdarma po celou párty za symbolických 150 Kč kluci a 100,- Kč holky, to už se vyplatí, ne?!:) Jsou zkrátka věci, které zažijete jenom ve Studiu54…

Více informací na www.studio54.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016