PARTYINFO

 

VIBE

Datum konání:
02.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Pacific (nl), Scar Coke, Tripmain

2nd stage - L.P.
Popis:
start 22:00, vstup 150/190 czk
 
 
Vibe předvede holandské běsnění
Vibe pokračuje na své výpravě do nitra zvuků Evropy a přivádí Vám jako hosta DJe, který měl nedávno svou premiéru v České Republice. DJ Pacific, producent a DJ pochází z Persie, do Nizozemska se přestěhoval když byl ještě hodně malý a tam pak objevil svou vášeň k elektronické taneční muzice tím jak poslouchal svého staršího bratra.
 
Svou DJskou kariéru začal v místním klubu X-Ray ve Zwolle, narůstal na vědomí v Holandsku a po světě tím, že hrál v klubech jako God´s Kitchen a Palace v Los Angeles, Tropics ve Španělsku a zahrál si dokonce i na legendární Full Moon Party v Thajsku. Jeho nedávné účinkování v září v T-Mobile Aréně mělo velký úspěch, hrál klenoty z Undergroundu a klasické Elektro House melodie smíšené s trochou Progressive a Minimalem. Také nedávno vydal kompilaci host remixů a původních tracků, které se po celé Evropě staly letními hity. Jeho skladby „Make Me Dirty" a „Spinning Back" hráli DJové všude v Evropě a budou i vydány aby si je každý mohl zakoupit do své osobní sbírky. Další skladby, které nedávno remixoval včetně seznamu žhavých ibiza tracků:

Paul Harris & Dirty South – Better Day (Toolroom records)
J.F. Sebastian ft. Katherine Ellis – There's Magic (Starview/Houseworks)
Leonid Rudenko – Summerfish (Fektive/Royal Flush/Nervous)
Cedric Gervais – Spirit In My Life (Ultra/Starview)
Sound De-zign – Happiness (Gusto/Fektive)
Gambit – Fade Away (Starview)
Si Paul – Your Love (tbc)



Momentálně hraje přesně tak jak by měla skvělá taneční muzika znít a také právě proto je hlavním hostem Listopadové VIBE. K němu se přidá resident VIBE Tripmain který pokračuje ve svém růstu ve Střední Evropě svými unikátními a mocnými sety které nabízejí širokou škálu elektronické taneční muziky. Noc zahájí SElectro resident Scar Coke, který se nedávno proboural do hlavní taneční scény zde v České Republice, stejně tak i na Kypru se svou úspěšnou SElectro. Druhou stage obsadí Mecce vlastní DJ L.P., který ač mladý, už za sebou má léta DJských zkušeností a přesně ví, jak ovládat dav se skladbami od RnB po Hip-Hop a někdy i s příměsí Regattonu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016