PARTYINFO

 

SELECTRO – BATTLE EDITION

Datum konání:
24.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Scarcoke, Samuel Lee, Bon Finix, Tripmain, Adam Cloud, Shkobiss

2nd stage - Lazyphunk
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk
Line-up:
22:30 - 01:00 Scarcoke Vs Samuel Lee
01:00 - 03:00 Bon Trip - Bon Finix Vs Tripmain
03:00 - 05:00 Adam Cloud vs Shkobiss
 
 
SElectro - Battle Edition @ Mecca
Dalši díl SElectra s podtitulem „Battle Edition“ se uskuteční už tuhle sobotu 24.11. a nabídne exklusivní série DJských back 2 back vystoupeni. Připravte se na pořádný souboj, protože tentokrát si to na SElectru rozdá na hlavním pódiu během tří zápasů hned šest DJů.
 
Jako první se do sebe v pražském Mecca ringu pustí už všem dobře známí zápasníci - DJs ScarCoke a Samuel Lee. Po tomto zápase nastane ten správný čas na hlavní kategorii večera. Do ringu vstoupí dva protagonisté těžkých vah. DJs Bon Finix a Tripmain, kteří vám předvedou jak spolu zápasí v rámci DJského projektu Bon Trip. Finální zapas večera proběhne mezi dvěma bojovniky z agentury HouseXit - DJs Adam Cloud a Shkobiss.

Že se bude jednat o zajímavý a napínavý turnaj od začátku až do konce, o tom není pochyb. Lze jen doufat, že soutěžící se budou držet stylu fair-play a že žádný z nich od svého soupeře neutrží smrtelný Knock-Out. V případě, že si budete chtít od jistě napinavého souboje na chvilku odpočinout, skočte se podivat do spodní haly na 2.stage. DJ Lazyphunk tam bude mít pro vás připraveno to nejlepší z funky, vocal a happy houseu.

Zatímco vy máte přístup do Mecca arény již od 22h, zvonek oznamující začátek prvního souboje zazní až o půl hodiny později. Vstupné na tento exklusivní SElectro turnaj je 190,- Kč.

Tip jak ušetřit: Jednoduše si můžete pořídit pro sebe volný vstup. Z vašeho aktuálního Mecca Magazinu ustřihnete kupón nacházející se v horním rohu letáku SElectro na stránce 27 a odevzdejte ho u vstupu.

Avízovaní zápasníci jsou již plni sil a jsou připraveni naskočit do ringu. Takže hurá do boje!!!

Více informací:
www.myspace.com/Selectro
www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016