PARTYINFO

 

MECCAMIX PRESENTS SYDNEY EDITION

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Sydney (djsydney.co.uk), Marty Crow & Tall Boy Slim

2nd stage - Bon Finix & Scarcoke aka Selectro
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 490 czk
 
 
Meccamix @ Sydney Edition Meccamix přestavuje: Tall Boy Slim
DJ Sydney: "Právě se připravuju na vydání skladby na mém novém labelu Tokyo Red Recordings."
 
 
Na čem právě pracuješ?

Právě se připravuju na vydání skladby na mém novém labelu Tokyo Red Recordings. Jedná se o skutečnou bombu, kterou vydám společně s jedním velkým producentským jménem, ale nemohu zatím ještě prozradit s kým. Počkejte si měsíc a vše se včas dozvíte. Prozatím se tracky mého starého vydavatelství Kebosh výborně umísťují v Ministry of Sound Chart. Hodně teď spolupracuju s Markem Knightem a spolu se už připravujeme na nadcházející Miami Winter Music Conferrence, kde chci představit svoje nejnovější věci.

Kde si můžeme poslechnout tvoje sety, skladby anebo vidět tvoje vystoupení na YouTube?

Asi nejjednodušší je skočit si na moje stránky www.djsydney.co.uk a poslechnout si je v sekci discography (page down on the bottom left). Zde také najdete moje nejnovější tracky. Chci hodit svoje poslední vystoupení v Pacha London, které bylo vážně úžasné, na YouTube, ale ještě jsem to nestihl.  

Co se stalo ve tvé kariéře od tvé poslední návštěvy Prahy?

To bylo na jaře, viď? No, od té doby jsem hrál hodně ve východní Evropě, například ve Slovinsku, Polsku, Itálii, Gruzii, kde hned na několika místech – v hlavním městě Tbilisi, a pak na velkém tanečním festivalu v Batumi. Nedávno jsem podepsal kontrakt s velkou bookingovou agenturou na celé asijské území, takže příští rok mě čeká velké turné po Asii, moc se těším.  
 
Máš nějaké nové rezidentní večery?

V současné době o žádných rezidenturách ani neuvažuju, protože mi to jednoduše zabraňuje hrát v zahraničí, což teď chci ze všeho nejvíc. Daleko víc mě baví cestování a poznávání nových míst a lidí než hraní každý pátek ve stejném klubu.. Tenhle měsíc budu hrát ve Spojených arabských emirátech, velice často hraju v Polsku, zejména v jednom z nejlepších polských klubů – Organza a už se nemůžu dočkat Prahy!
 
Jaké máš plány do budoucna?

Můj nejdůležitější je přeci návrat do klubu Mecca, ne? Nemohu zapomenout na vřelost vašich partypeople, vážně! Další důležitým krokem je samozřejmě vydávání hudby, a to co nejvíce na mých třech labelech - TOKYO RED, KEBOSH & TAKESHI. Začínám vážně uvažovat o samostatném albu, kde by nebyly pouze moje doposud vydané tracky, ale pozval bych tam celou řadu svých známých umělců, zpěváků a zpěvaček..materiálu už je celkem dost.

Díky za rozhovor! 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016