PARTYINFO

 

MECCAMIX PRESENTS SYDNEY EDITION

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Sydney (djsydney.co.uk), Marty Crow & Tall Boy Slim

2nd stage - Bon Finix & Scarcoke aka Selectro
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 490 czk
 
 
Meccamix @ Sydney Edition
Meccamix přestavuje: Tall Boy Slim
DJ Tall Boy Slim je nepřehlédnutelný nejen díky své mimořádné tělesné výšce (202 cm) ale především velmi muzikálním přístupem k samotnému hraní. DJingem se zabývá od svých 15 let.
 
Zlom v DJské kariéře nastává počátkem roku 2006 kdy přijímá post produkčního nově otevřeného klubu PH+ v Plzni. Tento klub rychle získává prestiž a během jediného roku angažuje více než 70 českých i zahraničních Djs. Počet hostů kteří prošli branou toho klubu přesáhl v prvním roce 75 tis. Zde již vystupuje Luboš pod novým jménem Tall Boy Slim.

V průběhu roku 2006 vystupoval mimo jiné s DJs Tvyks, Vectif, Diome, Marwin Shamma, Kuba Soulchek, Brian, Konrad, a velikou inspirací mu je i mnoho dalších hostů kteří v této době v klubu PH vystoupili. V témže roce také spolu s Konrádem uvádí noc Orgasmatron která každý měsíc šokuje hosty nákladnými dekoracemi a skvělou atmosférou.

V roce 2007 Tall Boy Slim pokračuje v práci produkčního plzeňského klubu PH+ a již není pochyb že se tento klub stal nejprestižnějším klubem v historii Západních Čech. Pokračuje spolu s Konrádem v sérii Orgasmatron a ta se stává jednou z nejůspěšnějších nocí klubu PH+.  Přijímá pozvání do pražských klubů Roxy, Mecca a zakládá svou vlastní noc Saturday nite fever. Tato noc se brzy dostává do podvědomí publika a je dlouhodobě nejúspěšnější sobotní párty v PH+

CO HRAJE?
Hudebně se Tall Boy Slim nyní pohybuje na pomezí neodisco/deep/progressive house. Jeho sety vynikají svou zábavností a pestrostí, nápaditými a často překvapivými mixy. Rád sáhne po remixu z kategorie „sběratelské kousky“  Z pozice produkčního čerpá mnoho zkušeností a inspirace a je schopen velmi rychle zahřát parket na provozní teplotu, stejně jako na maximum využít prime time. Za svou největší přednost považuje Tall Boy Slim to, že Djing nedělá ani pro svoji obživu a svou veškerou energii vkládá do potěšení publika…
 
DJ Sydney: "Právě se připravuju na vydání skladby na mém novém labelu Tokyo Red Recordings."

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016