PARTYINFO

 

MECCAMIX PRESENTS SYDNEY EDITION

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Sydney (djsydney.co.uk), Marty Crow & Tall Boy Slim

2nd stage - Bon Finix & Scarcoke aka Selectro
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 490 czk
 
 
Meccamix @ Sydney Edition
Nejúspěšnější noc klubu Mecca Vám na prahu zimy přiváží zvuk prosluněné Austrálie. Proč si právě teď nepřipomenout, jak se mají naši protinožci ve vzdálené Austrálii, kteří si právě v těchto chvílích užívají plnými doušky parného léta a sluníčka? Sydney není jen australským městem, přidejte před něj DJ a dostanete respektovaného australského producenta a DJe. A kdo jiný by nás měl přijet rozehřát než právě DJ Sydney (Kebosh Recordings / www.djsydney.co.uk).
 


Mladému majiteli labelu KEBOSH RECORDINGS se úspěšně daří prosazovat na londýnském radiu Ministry of Sound a ve věhlasných světových klubech přivádět lidi svým pumpin housovým stylem hraní k šílenství. Připravte se, že i vám bude v poslední listopadový pátek pořádně horko! . Vystoupení podpoří jeden z residentů meccamixu DJ Marty Crow, kterého doplní ho nepřehlédnutelný dvoumetrový DJ TALL BOY SLIM, jehož sety jsou nabité směsí všech druhů house music. Pulsující rytmika jeho setů je pověstná a nenechá nikoho v klidu. Groove basu vystřídá funková, zatímco za chvíli se vezete na vlně hypnotického houseu. Je jedno zda hraje prime time či warm up set, po 12 letech za mixem zná cestu na vrchol Vašeho blaha. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SELECTRO ( selective & electro ), který reprezentují DJs BON FINIX & SCAR COKE. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu. Vašim očím budou lahodit půvabné IBIZA DIVA tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.

WARM-UP PARTY V MECCE SE VŠEMI DRINKY ZA 50% OD 22.00 DO 23.00, VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY & GUEST LIST PLATÍ POUZE DO PŮLNOCI !!! VSTUP: 290,- & VIP : 490,- / ZAČÁTEK 22:00 / PŘEDPRODEJ 250,-Kč: www.ticketstream.cz & www.ticketpro.cz
 
Meccamix přestavuje: Tall Boy Slim DJ Sydney: "Právě se připravuju na vydání skladby na mém novém labelu Tokyo Red Recordings."

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016