PARTYINFO

 

ESSENCE IN THE HOUSE

Datum konání:
07.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Phunk Investigation (it), Johannes & Poco, Abdul Cana

2nd stage - Prior & Kaz
Popis:
start 22:00, vstup 290/350 czk, vip 490 czk
 
 
Italské duo Phunk Investigation tento pátek v Mecce
Agentura Essencevibes pro Vás připravila speciální večírek. Jako první v České republice si můžete vychutnat DJ set skvělého italského dua světoznámých producentů a remixérů Phunk Investigation známých také jako „The Ones“. Stefano Silvestri a Dino Maggiorana se proslavili především světovými mega hity " The Ones - Flawless " s Georgem Michaelem coby skvělým vokalistou a další skladbou " The Ones - Superstar ".
 
Tyto hity vydané světově proslulou londýnskou nahrávací společností Positiva Records dosáhly až na samý vrchol světových tanečních hitparád. O jejich remixy pak následně požádaly takové veličiny jako např. Depeche Mode (Enjoy The Silence), Milk & Sugar (Love Is In The Air), Sophie Ellis Bextor (Murder On The Dancefloor), Joey Negro (Ride The Rhythm) či Annie Lennox (Why). Jde tak zcela jednoznačně o jednu z nejlepších italských producentských a remixérských škol vůbec. A není se čemu divit - jen málokteré hudební seskupení má za sebou přes tři sta vydaných desek či pravidelná hostování v takových klubových Mekkách, jakými jsou Ibiza, Londýn, Milán, Berlín či nyní poprvé také Praha.

Jako další hosté se představí brněnští producenti a rezidentní DJs klubu Vyhlídka - Johannes & Poco. Jejich vystoupení v Mecce doplní účinkující hudební exhibicionista DJ Abdul Cana. Na druhé stagei rozehrají svou „ping-pong-show“ dva skvělí DJs Prior & Kaz. Jejich hudební profil je velmi ovlivněn vlastní dlouholetou zkušeností s živými nástroji, která se mistrně promítá do jejich setů. Tento večer bude zaručeným tahákem, který by si neměl nechat ujít žádný opravdový klubový fanda  – přijďte a přesvědčte se sami!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016