PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
14.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Damian Wilson (uk), Kuba Soulcheck & Diome

2nd stage - Bon Finix & Scarcoke aka Selectro
Live:
NightWork
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 490 czk
 
 
Poslední Meccamix 2007 - kapela NightWork & DJ Damian Wilson z BBC Radio 1
Damian Wilson: "Právě vydávám kompilaci spolu s Carlem Coxem a Yousefem na CR2 Records."
 
 
Pracovat s Petem Tongem na BBC Radio 1 je asi snem každého DJe, jak ses k tomu vůbec dostal?

S Petem jsem začal spolupracovat už v roce 1998 a jeho radiovým producentem jsem se stal rok poté. Měl jsem to štěstí s ním cestovat do míst jako Kapské Město, Belín, San Francisco, LA, Ibiza, New York a produkovat pořady, kde on hrál jako DJ. Byla to pro mě velká čest dělat show, které jsem poslouchal, když jsem do taneční scény pronikal. S Petem jsem vyhráli Sony Gold Awards, což je jakási hudební obdoba filmových Oscarů, House Music Awards 2005 a celou řadu dalších cen. Když Pete odstartoval svoji rezidenturu s názvem Pure Pacha v klubu Pacha na Ibize, cestoval jsem s ním dlouhé 4 roky občas až 17krát za sezónu na Ibizu a zpět do Londýna. Pracovat s Petem Tongem pro mě byla jedna z nejúžasnějších pracovních zkušeností v životě. Strávil jsem osm let prací pro DJe – hrdinu a stal jsem se někým, na koho se mohl opravdu spolehnout. Vedle Peta Tonga jsem také produkoval DJe jako Erick Morillo, Paul Van Dyk či Paul Oakenfold..

Na čem právě pracuješ?

Právě nahrávám vokály na můj nový track 'Take Me Away', který chci vydat v limitovaném počtu jako white label ještě před Vánocemi a klasicky pak v Novém roce. Jelikož pracuji pro CR2 Records, tak mám teď rozdělanou celo řadu remixů a zároveň remizuji track svému kamarádovi, který je v současnosti na prvních pozicích britských hitparád. Taky si tak trochu srovnávám v hlavě co všechno mě čeká v roce 2008, na co je třeba se připravit atd. Mimo to právě vydávám kompilaci spolu s Carlem Coxem a Yousefem na CR2 Records.

Jak bys popsal svou dosavadní kariéru?

Když jsem poprvé začínal s hraním v Řecku, bylo mi jasné, že chci zůstat spojený s taneční scénou po zbytek mého života. Po téměř deset let jsem produkoval show na BBC Radio 1, především pro Peta Tonga, ale také pro Judge Julese, Davea Pearce, Seb Fontaina a k tomu jsem ještě produkoval show Boy Georgovi na Galaxy FM. Současně jsem hrával po všech možných londýnských klubech, tenkrát mě také oslovil Seb Fontaine, abych se stal rezidentem jeho slavné noci Type. V současnosti mám za sebou už šest let hraní na této noci, přičemž příští rok nás společně čeká světové turné, na které se už moc těším. Velmi často také hrávám na akcích v Miami, v klubech jako jsou Mynt, Opium, Nikki Beach a také na The Ultra Festival. V klubech Pacha, Amnesia a Eden na Ibize hraju už také skoro deset let a minulý rok k tomu přibyla ještě rezidentura v klubu Heaven, který se nově otevřel. Měl jsem velké štěstí, že jsem měl tu možnost pracovat s těmi nejlepšími lidmi v oblasti taneční scény. V současné době pracuju jako A&R manažer ( pozn.red.:  hledač talentů a nových hitů) pro Cr2 Records.   

Kde s současnosti hraješ?

Hraju jako rezidentní DJ pro Ministry of Sound, dále pro vydavatelství Marka Wilkinsona Kidology Records, jsem tour rezident CR2 Records, jak už jsem říkal, tak pravidelně hraju pro Seb Fontaina na jeho noci Tape a ze zahraničních kromě Ibizy v klubu Le Mix v Paříži, v Pache ve Valencii a v březnu mě čeká turné po Austrálii…

Máš webové stránky anebo link, kde bychom se o tobě mohli dozvědět víc, případně si poslechnout tvojí hudbu?

Doporučuji svoje stránky na Myspace - myspace.com/damianwilson. Můžete na nich nalézt celou řadu mixů, fotky a momentálně dokončujeme moje nové profilové stránky na CR2 Recordings..

Jaké máš plány do budoucna?

Vydávat více skladeb pod svým vlastním jménem, pít více vodky a podepsat co nejvíce hitů pro CR2 Records..

Nějaký vzkaz pro ČR?

Na hraní do klubu Mecca se velmi těším. V Praze jsem sice už byl, ale nikdy jsem v České republice nehrál. Od svého kamaráda Lee Daggera, který u vás hrává pravidelně, jsem slyšel tolik pozitivních zpráv o tom, že klub Mecca je úžasný a lidé tak vřelí, že už se opravdu nemůžu dočkat! Uvidíme se v pátek!!
 
Přinášíme vám informace o posledním Meccamixu roku 2007 Skupina NightWork představí vánoční koledu v Mecce

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016