PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
14.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Damian Wilson (uk), Kuba Soulcheck & Diome

2nd stage - Bon Finix & Scarcoke aka Selectro
Live:
NightWork
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk, vip 490 czk
 
 
Poslední Meccamix 2007 - kapela NightWork & DJ Damian Wilson z BBC Radio 1
Poslední letošní Meccamix nabídne netradiční spojení populární taneční kapely Nightwork s tím nejlepším z Essential Selection BBC Radio 1. V první polovině večera představí v průběhu svého recesistického koncertu taneční kapela Nightwork svoje pojetí vánoční koledy. Nightwork tvoří herci jako Jakub Prachař, Franta Soukup, Jan Maxián či Vojta Dyk, jako půvabná vokalistka se představí Zuzana Norisová a průvodkyní bude Aňa Geislerová - to vše v hollywoodském stylu! Nightwork dohrají kolem půlnoci, předají žezlo rezidentovi Meccamixu Kubovi Soulcheckovi, aby kolem 02.00 představil DJe Damiana Wilsona, hlavního produkčního Essential Selection Peta Tonga na BBC Radio 1! Stahujte aktuální set Damiana Wilsona: zde a zde
 
Nejúspěšnější pravidelná noc klubu Mecca si pro závěrečný Meccamix roku 2007 připravila netradiční spojení prvního vystoupení britského DJe a producenta Damiana Wilsona v ČR s exkluzivní premiérou vánoční koledy taneční kapely Nightwork.

V první části večera, tedy zhruba od 22.30 do 23.30 zahraje známá taneční kapela NIGHTWORK, přičemž představí svoji novinku. Je tomu přesně rok, kdy skupina NightWork vydala své debutové album s názvem Respectmaja. Zběsilý remake písně Maja, kterým na sebe NightWork bezesporu nejvíce upozornili, byl nejspíše předzvěstí toho, čeho se od noční dělnické třídy nadějeme v budoucnu. A také že ano. Před Vánocemi přicházejí NightWork s koledou, která tu opravdu ještě nebyla. Píseň se jmenuje Vánoční čas a je zaranžována ve sladkém Hollywoodském stylu. Klavír, smyčce, harfa či lesní roh v kombinaci s hlasem Vojty Dyka nastolují opravdu mimořádně vánoční atmosféru, kterou pak dále ještě rozvíjejí hladivé rapy Franty Soukupa, Jakuba Prachaře a Jana Maxiána.

Po půlnoci se jako tradičně rozjede divoká party! Naše pozvání přijal hlavní producent nejslavnější radiové taneční show na světě - Essential Selection Peta Tonga na britském BBC Radiu 1 – DJ DAMIAN WILSON! Damian, šedá eminence nejprestižnější světové taneční show, udával její směr dlouhých osm let, staral se o to, aby se v ní hrály opravdu ty nejčerstvější skladby, které současná taneční scéna nabízí. Sám říká : „Byla to pro mě obrovská čest pracovat takovou dobu s ikonou taneční muziky.“ Spolu s Petem vyhráli Sony Awards, což je hudební obdoba filmových Oscarů a celou řadu dalších cen. Když Pete odstartoval svoji rezidenturu s názvem Pure Pacha v klubu Pacha na Ibize, Damian s ním cestoval dlouhé 4 roky občas až 17krát za sezónu na Ibizu a zpět do Londýna. Vedle Peta Tonga produkoval Damian také jiné superstar DJs jako Erick Morillo, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold nebo dokonce dnes již slavnou kapelu Scissors Sisters.

V současné době pracuje Damian neméně prestižní hudební vydavatelství Cr2 Records. Jeho první track ‘Take Me Away’ zaznamenal obrovský úspěch a okamžitě ho začal hrát Pete Tong a Judge Jules na BBC Radiu 1, Sarah Main na Galaxy FM anebo Mark Wilkinson na Ministry Of Sound. Damian Wilson má za sebou dlouholetou úspěšnou spolupráci s Petem Tongem, Seb Fontainem, Fergiem na BBC Radiu 1, Boyem Georgem na Galaxy FM, vlastní party s Fat Boyem Slimem v klubu Cross v Londýně, Davidem Moralesem v Pacha London, DJem Sneakem v klubu The End, dále svoje večery v klubech Amnesia, Eden a Pacha na Ibize! Pokračovat v tomto nekonečném výčtu aktivit je zbytečné, přijďte se o jeho dech beroucím a především strhujícím stylu hraní přesvědčit na vlastní oči.. Vystoupení podpoří rezidentní DJ Meccamixu a veterán české klubové scény v jedné osobě - DJ KUBA SOULCHECK.

Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SElectro ( selective & electro ), který reprezentují DJs Bon Finix & Scar Coke. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu. Vašim očím budou lahodit půvabné Ibiza Diva tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.

WARM-UP PARTY V MECCE SE VŠEMI DRINKY ZA 50% OD 22.00 DO 23.00
VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY & GUEST LIST PLATÍ POUZE DO PŮLNOCI !!!
VSTUP: 290,- & VIP : 490,- / ZAČÁTEK 22:00 / PŘEDPRODEJ 250,-Kč: www.ticketstream.cz & www.ticketpro.cz
 
Damian Wilson: "Právě vydávám kompilaci spolu s Carlem Coxem a Yousefem na CR2 Records." Přinášíme vám informace o posledním Meccamixu roku 2007 Skupina NightWork představí vánoční koledu v Mecce

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016