PARTYINFO

 

HOME OF LA TROYA

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Oliver, Baby Marcel, Texx, Tommy Rogers, Milan Strnadel (live saxo)
Popis:
start 22:00, vstup 390/490 czk, vip 990 czk
 
 
Video: Jak to vypadá na La Troya na Ibize?
Nejpopulárnější party z Ibizy už v sobotu v Mecce!
Na Ibize nenajdete populárnější party než je Home Of La Troya a letošní rok to platilo dvojnásob. Zcela našlapaný klub Space, legendární osazenstvo DJ Oliver a nejneuvěřitelnější a bez diskuze zcela šílený performer Baby Marcelo, který doslova přivádí návštěvníky k šílenství. Ale abychom nepřeháněli – nejprestižnější britský časopis o taneční hudbě – DJMag, píše v letošním speciálním Ibiza vydání o La Troya toto: "Pokud vyrazíte na Ibizu, nesmíte minout Home of La Troya v klubu Space. Nakonec chodí tam úplně každý, kdo se vyzná a po první návštěvě pochopíte proč – je to srdce a duše party na tomto ostrově!" Výstižněji bychom to sami nenapsali.
 


Těšte se tedy na energickou kombinaci baleárského houseu v podání DJe Olivera, legendárního rezidenta této noci a perverzní a neskutečně zábavnou show Baby Marcela, živoucího symbolu této party a pro mnohé celého tanečního ostrova! Připomeňme, že La Troya se v Mecce představila již dvakrát a o obou těchto nezapomenutelných party se mluví dodnes! Hvězdnou dvojici pak doplní rezident party LookBetterNaked, pražský DJ Texx, který se v létě s velkým úspěchem představil i v klubu Heaven na Ibize a rovněž DJ Tommy Rogers. Umění hvězd této noci a pravou ostrovní Ibiza atmosféru pak pojistí live saxofon Milana Strnadela a taneční performance polysexuálních La Troya tanečníků přímo z Ibizy. Zajistěte si vstupenky s dostatečným předstihem – kapacita klubu bude opět limitována!

OFFICIAL WARM UP PARTY @ DOWNTOWN CAFÉ PRAHA (ÚJEZD 19) & KU (Rytířská 13)

DO NOT MISS THE ONLY OFFICIAL AFTER PARTY "FAKE" @ LE CLAN presented by LookBetterNaked production with DJ TEXX, TOMMY ROGERS & MARTY CROW.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016