PARTYINFO

 

REHAB - MUSICAL REHABILITATION CENTRE

Datum konání:
28.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nesquik (djnesquik.com), Sly Antro
(myspace.com/sly_antro), Marty Crow (djmartycrow.cz)

2nd stage - Platinum Soul DJs aka Omar & Abdul 52 (platinumsoul.biz)
Info:
http://www.myspace.com...
info@rehabnight.com
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk, vip 390 czk, holky do 23:00 zdarma, go go sexy nurses, new rehab decorations, speciální vánoční rehab vj show
 
 
Profily DJs k párty Rehabilitation @ Mecca 28.12.2007

 
Main House stage:

Nesquik / (www.djnesquik.com)
Vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003 & Duplex and Mecca club resident

DJ Nesquik je známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytvoří jedinečnou „ breath holding “ atmosféru. Za svou kariéru vystoupil po boku velkých tuzemských i záhraničních jmen a hrál v mnoha velkých klubech (Sazka Arena, Duplex, Mecca, Roxy atd.) Ne náhodou se stal v krátké době residentem dvou top tanečních klubů v Praze! Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní v zahraničí i po celé ČR! Těšit se můžete na dvou hodinovou strhující electro-houseovou show! Play time 1:30 - 3:30.

Marty Crow / (www.djmartycrow.cz)
Duplex and Mecca club resident

Martyho sety jsou nesmírně energické a improvizující. Snaží se lidem ukázat kreativitu a styl house music, kterou ještě neslyšeli. Jeho sety tvoří často až několik hudebních stylů a hudebních prvků najednou. Jsou to například house, electro, funky, break.To vše podtrhuje také jeho časté vystoupení se saxofonistou Ivanem - M SAX nebo přizvání zpevačky či MCs. Vystupoval s mnoha zahraničními DJs jako jsou: Junior Jack, Phats and Small, Hed Kandi, atd. Jeho set vas rozhodně nenechá odpočinout ani na minutu! Play time: 3:30 - 5:30.

Sly Antro / (www.myspace.com/sly_antro)
Sound from UK

Sly Antro z rodného Manchesteru (UK) je uznávaný houseový master na ostrovech Ibiza a Aya Napa! S DJingem začal před 15 lety v Liverpoolu a od te doby se ho nemuže zbavit, jeho láska k taneční hudbě je silná jako droga. Jeho styl je velmi barevný a různorodý, těšit se můžete na perfektní Electro & Dirty House vystoupení! Play time: 23:00 - 1:00.


2nd RnB stage:

Omar & Abdul 52 / (www.platinumsoul.biz)

Dj Omar objevil svoji lásku k hudbě v raném věku a po několika letech sbírání hudby se logicky stal DJem.Omar vždycky tíhnul k hip-hopu a nebál se experimentovat s jinými styly jako jsou jungle, house a 2 Step. Poprvé naživo začíná, hrát v Londýně a to hlavně v londýnském pirátském radiu Freak FM. Na konci roku 1999 se stěhuje do Prahy a vrací se k hip-hopu a RnB a brzy se stává ikonou Hip Hop párty DJingu. Poté, co si získává dobré jméno díky hraní ve vyhlášených pražských klubech jako jsou Roxy, Radost FX, Mecca, Občanská Plovárna, Bordo a na Hip-hop Kempu pro 10 000 lidí, dostává šanci předvést se i před publikem v Polsku, Rakousku a Itálii. V roce 2003 díky dobré reputaci získává pro svou hudbu týdenní dvouhodinový pořad na rádiu Deejay společně s DJem Abdul 52 v show BACKSPIN. Ten se brzy stává leaderem mezi pořady svého druhu díky progresivnímu výběru skladeb a nadupaných párty setech. Počet poslouchajících se tak vyšplhává až na neuvěřitelných 20.000. Mezi jejich hosty patří i mezinárodní ikony jako: De La Soul (US), Soul 2 Soul (UK), DJ Slim Jim (Irsko), Viennese Voodoo (AT) a z českých a slovenských jsou to: Kontrafakt, DJ Wich, DJ Trafik, PSH, Supercrooo, Vec a mnoho dalších. Na začátku roku 2006 končí pořad Backspin a Omar a Abdul se stěhují do rádia Wave (Český Rozhlas 4) a vzniká nový projekt Platinum Soul (platinumsoul.biz). Projekt Platinum Soul Dot Biz se brzy stává jedním z leaderů na české Hip Hop párty scéně a během roku 2006 se Platinum Soul DJs stávájí nejčastěji hrajícími Hip Hop DJs v ČR. Rozjíždějí klubové večery v klubech Bordo, N11, Jet Set, Klubu 001 a Občanské Plovárně. Aktivity Platinum Soul si všímá server Libimseti.cz a v září 2006 vzniká Platinum Soul Rádio na tomto serveru. PS rádio se rychle zařazuje do top 10nejposlouchanějších internetových rádií v ČR. V současné době působí na hiphopovém rádiu Spin v pořadu Platinum Soul. Play time: All night!


Rehab - The pulse of the city
www.rehabnight.com
www.myspace.com/rehabnight
 
Speciální vánoční Rehab v Mecce tento pátek Rehab – Musical Rehabilitation @ Mecca

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016