PARTYINFO

 

SELECTRO

Datum konání:
29.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
E-lite, Bon Finix, Scarcoke, Wolscha

2nd stage - Lazyphunk
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk
Line-up:
22:30 – 00:30 Wolscha
00:30 – 02:00 ScarCoke
02:00 – 03:30 E-lite
03:30 – 05:00 Bon Finix
 
 
Sobotní Selectro v pražské Mecce
Posledni sobota roku 2007 v Mecce bude v režii SElectra. Party, která celý rok nabizela to nejlepši ze stylu electro-house. Berte to jako perfektní afterparty po Vánocích a nejlepši warm-up party před Silvestrem v jednom.
 
Pozvání přijala jedna s našich nejlepších houseových DJek - E-lite, která má za sebou hrani na celé řadě významných akcí jako Creamfields, Hradhouse či Apokalypsa. Během sve výborně rozjeté kariéry už měla možnost hrat po boku takových světových hvězd jakými jsou Mauro Picotto, Tiesto nebo Gabriel & Dresden. Poslední dobou je E-lite bookována stale častěji i do zahraničí, má za sebou hraní v Itálii, na Kypru, v daleké Kolumbii, a také jako jediná reprezentovala Česko na letošní Loveparade v Essenu.

Selectro residenti - DJs Bon Finix a Scarcoke vás provedou „výběrovým electro“ zvukem. Dále vystoupí nová krev - DJ Wolscha. Na druhém pódiu dole zahraje DJ Lazyphunk ty nejlepší houseové hity roku 2007. Zatímco vy máte přístup do Meccy od 22h, první DJ se postaví za mixážní pult až o půl hodiny později. Vstupné je za 190,- Kč.

Tip jak ušetřit: Jednoduše si můžete pořídit pro sebe volný vstup. Z vašeho aktuálního Mecca Magazinu ustřihnete kupón nacházející se v horním rohu letáku SElectro na stránce 67 a odevzdejte ho u vstupu.

Přejem „elektrující“ svátky! ;)
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016