PARTYINFO

 

REPUBLIC

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Chris Sadler, Sleazy-G, Ivan Myslikovjan (live saxo), Tomasuchy, A+E Project aka Alex Blanco, Michala Kobieli
Popis:
London - Factory
 
 
Republic - rozhovor s Chrisem Sadlerem
 
 
Ahoj Chrisi. Myslím, ze nemá cenu tě tady sáhodlouze představovat. V tvém případě nebudeme ztrácet čas otázkami typu jak dlouho hraješ, nebo jestli pocházíš z muzikantské rodiny. To si můžeme všichni přečíst na www.myspace.com/djchrissadler. Takže půjdeme rovnou na věc. Patnáctého prosince v sobotu vystoupíš na party Republic v klubu Factory. Chystáš do Londýna něco speciálního?

Ahoj, nic speciálního připravené nemám, víceméně to ani nejde, protože se snažím svůj set přizpůsobit charakteru akce a náladě lidí, takže něco si připravovat dopředu jde jen těžko. V Anglii jsem nehrál víc jak 11 let, takže ani nevím co mám čekat, možná akorát problémy na letišti s přetíženým zavazadlem, neboť mám tendenci si brát na hraní až moc desek.

Když se mrkneš na line up. Na jakého DJe se nejvíc těšíš a proč?

Znám Toma Vagabondo a Ivana Myslikovjana, což je super, takže se moc těším na ty další, s čím se vytáhnout.

Před několika lety ses usadil v České republice. V čem myslíš, že je hlavní rozdíl mezi taneční scénou v Čechách a v UK.

Asi nejsem nelepší člověk, který by to mohl posoudit, protože jsem v Anglii nebyl pařit víc jak deset let. Když jsem se přestěhoval do Čech, tak místní scéna byla mnohem mladší a svým způsobem mnohem víc fresh než ta anglická. V té době to byla pro lidi nová věc, nebylo tolik akcí, takže to bylo víc exkluzivní. Myslím, že anglická scéna se teď vrací zpět tam kde kdysi byla, je to víc takovej underground, oproti tomu v Čechách je to stále dost komerční. I když na světě není moc míst, kdy by byli stejně zapálení clubbeři jako tady v Čechách. A nemyslím si to jen já ale i hodně zahraničních DJs, kteří si hraní třeba v Praze ohromě užívají a moc rádi se sem vracejí.  

Myslíš, ze se jednou vrátíš zpět do UK?

Snažím se moc neplánovat, protože nikdy nevíš co se stane zítra. Všechno je možné, ale v současné době jsem spokojený s tím co mám a kde jsem. Mám v Čechách byt, spoustu kámošů, takže mě zpět do UK momentálně nic netáhne.

Chystáš něco zásadního v roce 2008?

Je to takové klišé, říká to spousta lidí, ale já bych chtěl příští rok určitě trávit víc času ve studiu, které jsem si doma vybudoval. Bohužel je škoda, že tam trávím čas akorát při výrobě rádiových spotů. Letošní rok jsem měl hodně našlapanej, hrál jsem víc jak na 100 akcích. Mám v hlavě plno nápadů a tak doufám, že konečně příští rok aspoň část z nich převedu ve studiu do reality.

Jak budeš trávit blížící se Vánoční svátky? Umíš zabít kapra?

Musím se přiznat, že jsem ještě žádného kapra nikdy nezabil, ale určitě to nemůže být nic težkého. Prostě jen vezmeš velké kladivo a flákneš ho s ním přes hlavu. Ale asi bych si to moc neužil, stejně jako jeho pozdější konzumaci. Na můj vkus má moc kostí, takže letos zase skončím u vánočního lososa .

Dáváš si novoroční předsevzetí?

Ne, radši si nedávám žádné předsevzetní, který bych pak nedokázal naplnit.

Kdyby jsi mel tu možnost. V jakých třech klubech, kde si ještě nehrál, by jsi si chtěl zahrát a proč?

Často bývají nejlepší party v úplně neznámém klubu o kterém nikdo moc neslyšel a na druhé straně velké kluby tě dokážou často zklamat. Ale vždycky jsem snil si zahrát v liverpoolském Creamu, ale to asi kvůli tomu, že jsem tam trávil spoustu času. Ale teď už je stejně zavřenej, takže abych odpověděl na tvojí otázku – v žádném.

Co je pro tebe momentálně nejdůležitější?

Abych dokončil tohle interview.
 
Londýn má novou Českou noc

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016