PARTYINFO

 

AVENUE PARTY

Datum konání:
05.11.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Matamar (Mark Airman & Mata C), Rewis, Tadeas
Popis:
vstup zdarma
 
 
Avenue – pondělní party jinak
Jak obvykle prožíváte pondělí? Pro mnoho z nás je plán následovný: ráno vstát, zanadávat si, že víkend je již nenávratně za námi a my musíme zase do práce. V práci na nás čeká šéf se spoustou úkolů pro které není odklad, v poledne přichází rychlý oběd a pak zase do práce a takhle až do večera, kdy po příchodu domů bez nálady zasedneme za televizi a snažíme se přijít na jiné myšlenky. Ale co takhle prožít pondělí jinak?
 
Zkuste vstát v pondělí pravou nohou s tím, že se budete těšit na příjemně prožitý večer! Ano právě pro Vás, kdo nemáte rádi všední stereotypy, ale naopak si chcete užívat každý den na plno, je tady pravidelná pondělní noc Avenue v klubu Pekelnej Bar na Andělu!

A v čem je tak výjimečná? Pojďme si ji teď pro Vás, kteří její atmosféru ještě nezažili na vlastní kůži, trošku blíže představit. První věc, která ji dělá tak výjimečnou je samotné prostředí klubu Pekelnej Bar – hned po vstoupení do toho klubu ucítíte neopakovatelnou atmosféru kloubící v sobě dva světy – Nebe a Peklo – nebesky se zde budete cítit při setkání s lidmi, které zde potkáte a při popíjení lahodných drinků a Pekelně Vám pak bude na roztancovaném parketu, který se Vám nebude chtít opustit.

A co dalšího výjimečného na Vás čeká? Tak bezpochyby jsou to naši Djs, kteří vám budou každé pondělí zatápět pod kotlem a to především dobře známá Djská dvojka MATAMAR, která každého na začátku týdne zcela jistě pořádně nakopne energií a pozitivní náladou – pokud jste je ještě nikdy neviděli na živo, tak věřte, že tohle jinde nezažijete. A to pořád není vše – další, kdo Vás bude provázet každým prvním večerem v týdnu budou Djové Rewis a Tadeas a také jejich vypečení hosté.

Takže neseďte v pondělí večer doma a zkuste party jinak  – to je pondělní Avenue v Pekelným Baru! Vstupné se neplatí!

Více info na:
www.pekelnejbar.cz
www.myspace.com/avenueparty
www.matamar.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016