PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Michal Poliak, Pete Walk, Rewis, Techpower, Tonez
Popis:
vstup zdarma
 
 
Impress v Pekelným Baru na Andělu
V pátek 30.11.07 se v pražském klubu Pekelnej Bar na Andělu odehraje další pokračování stále oblíbenější noci, která Vám rozproudí Vaše pocitové buňky a to party Impress plná rozmanitých zvuků a melodií. A kdo že Vás světem elektronické hudby provede tentokrát?
 
Chybět rozhodně nemůže zkušený průvodce stylů trance a progressive a to resident této akce – Dj Rewis, který Vás nenechá na pochybách, že patří mezi českou tranceovou špičku. Mimo jiné se také začal věnovat společně s Petem Walkem vlastní produkci a již brzy vyjde jejich první track!

Jako hlavní host vystoupí jedna z největších českých producentských nadějí a to DJ a v současné době také velmi úspěšný producent – Michal Poliak, který již v srpnu 2006 vydal svou první desku s DJem Orbithem nazvanou Phantom EP a krátce na to další vinyl ve spolupráci s DJem Preachem - bootleg hitu Crazy od Gnarlse Barkleyho, který ve svých setech zahrál např. Paul Van Dyk. Michal Poliak v současné době slaví také úspěchy se svým nejnovějším singlem – World Republic, kterou mimo jiné remixovali všem dobře známí Filterheadz a samotný Carl Cox jej zařadil a hrál ve svém Essential mixu na rádiu BBC1.

Dalším, kdo Vám bude tuto noc umocňovat dojmy z hudby, bude Všem známý DJ, o kterém dozajista slyšeli všichni, jenž alespoň párkát navštívili kluby jako jsou Mecca, Roxy nebo Studio 54 – a to stálice české klubové scény Pete Walk.

A to ještě není vše! Svůj díl práce na Vaší spokojenosti také připojí DJ Techpower, které ho jste mohli slyšet mimo jiné například také na Warm Upu Apokalypsy v Praze a Objev roku 2006 podle ankety Dance Music Awards a to ústecký Dj Tonez, resident Mosteckého Duplexu.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016