PARTYINFO

 

INNER SPACE

Datum konání:
09.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Rudeboy (shadowbox.cz), Sweg (shadowbox.cz), Beast67 (drumandbass.cz), M4Y4 (conspiracydjs.com), Danno
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Listopadový Inner Space v Café Touster
Listopadové vydání mejdanu Inner Space s sebou přinese nejednu polámanou lahůdku. Pokud pomineme již zavedený vstup zdarma a kvalitní světla a zvuk, zbývá se podívat na zoubek vystupujícím DJs. 
 
Na hostech se ani pro tentokrát vůbec nešetřilo, budou hned 3 a od každého můžete čekat originální selekci. Prvním je Beast 67, šéf a zakladatel serveru Drumandbass.cz, spolupořadatel skvělých akcí Take Control v pražském Abatonu, rezident noci Drumstation a především skvělý a zkušený DJ. Druhým je Danoo, který ač na poli Djingu je relativním nováčkem, jako producent se již úspěšně zapisuje do podvědomí d’n’b veřejnosti. Jeho aktuální pecku Yeah Baby (remix pro ní udělal producent Camo) hrají například brazilští DJs Bungle, Ney Faustini nebo Drumagick, momentálně pracuje na tracku s Francouzem Peyem; čekejte velkou spoustu dosud nevydaných dubplatů v liquidním duchu. Posledním hostem bude zástupce Shadowboxu, DJ Sweg, který si přiveze svůj typicky deepovo-liquidně nabitý bag.



Rezidenty pro tento pak večer budou shadowboxí Rudeboy a conspirační M4Y4, kteří si vystřihnou Duo Blondynos b2b set. Liquidní a deep selekce Rudeboye spolu s neurofunkem od M4Y4 dává tušit opravdu originální zážitek. Rudeboy navíc právě u příležitosti Inner Space přichystal nový deepový mix, stahujte zde!

Více informací hledejte na:
myspace.com/danoosound
www.conspiracydjs.com
www.drumandbass.cz
www.shadowbox.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016