PARTYINFO

 

CARNAVAL DEEP OCEAN

Datum konání:
02.11.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Wega & Kim Pixa aka Weki, Macio, Konrad (uk)
Popis:
start 21:30, vstup 40/70 czk
 
 
Listopad v klubu PH+ zahájí party Carnaval Deep Ocean s Weki DJs
Uteklo to jako voda a znovu nám na dveře klepe další díl oblíbeného mejdanu Carnaval. V pátek 2. 11. 2007 můžete znovu okusit opojný zážitek této noci. Tentokrát vás ponoříme do hlubin oceánu, kde objevíte věci o kterých jste dosud nevěděli. Hudba vás obklopí ze všech stran, jako nekonečná hlubina, přichází Carnaval - Deep Ocean!
 
Dj Macio, tahoun a duše této nablýskané noci vám jako obvykle přiváží velice výjimečného hosta...Tentokrát se jako exklusivní host představí Djská a producentská dvojice Kim Pixa & Wega aka WeKi Dj’s, která je oblíbená hlavně díky svým setům nabitým electro – housem s častými prvky hip hopu. WeKi rozhodně nejsou na scéně žádnými nováčky. Pravidelně vystupují jak v mnoha předních pražských klubech např. MECCA, Roxy, U Bukanýra, Palác Akropolis, tak po celé ČR. O jejich kvalitě svědčí i jejich zahraniční cesty, kdy projeli společně např. Německo, Francii, Turecko a v neposlední řadě Jižní Ameriku. O výjimečnosti jejich vystoupení vypovídá také žádanost na předních open air festivalech např. Cosmic Trip, Love Planet, Summer of Love. Pro Summer of Love 2007 WeKi složili oficální hymnu „Open your mind“ Na svém kontě májí již 6 realesů, které se prodávají po celém světě, včetně jejich vinylu Closer to me.

Po tomto výčtu kvalit této dvojice nám nezbývá nic jiného než doporučit abyste se o jejich umění přišli přesvědčit sami a na vlastní uši slyšeli jak tihle dva dokážou pořádně rozvýřit vody. A jako při každém Carnavalu nebude jistě chybět osvědčený support v podání Dj Konrada (UK) a samozřejmostí je i vystoupení residenta akce Dj Macio… Carnaval – We love that euphory!!!


WEKI - Biography

Djská a producentská dvojice Wega & Kim Pixa aka WeKi je známá a oblíbená díky svým setům plným electro – house až electro – techno music s častými prvky hip hopu.Vystupují v mnoha pražských klubech – např. U Bukanýra, Roxy, Le´Enfer Rouge, Matrix, Mecca, Abaton, Palác Akropolis, a v nejrůznějších klubech a diskotékách po celé ČR, včetně zahraničí (Turecko, Jižní Amerika, Německo, Francie). O kvalitě jejich vystoupení a žádanosti svědčí především úspěšná vystoupení dua WeKi na festivalech Čáry 2005, Cosmic Trip, Love Planet, Čáry 2006, Sázava Fest, Summer of Love 2006 a Summer of Love 2007 pro který složili hymnu Open your mind! Mají za sebou již 6 digitálních realesů, které se uspěšně prodávají po celém světě, včetně jejich vinylové desky Closer to me. Poslechnout si je můžete na největším světovém on-line megastoru www.beatport.com (pod názvem weki) nebo na domacích stránkách www.tribalvision.cz/beef. Projekt WeKi je celosvětově zastoupen australským bookingem Beef records a Bukanýr bookingem pro Českou Republiku. V anketě Dance Awards pro rok 2005 a 2006 obsadili desáté místo jako objev roku. Za ta léta hráli společně s řadou významných jmen na domácí i světové taneční scéně a to například: Hell, Chris Liebing, Ellen Allien and Apparat, Christian Smith, Mogwai, Chris Cowie, Nathan Fake, Afrika Islam, Oliver Klein, Czech, Nathan Coles, Asad Rizvi, Jimmy Van M, Sean Cusick, Jonty Srufff, Rif Raf, Michael Burian a další.
Discography

Digital release:
Closer to me (2006)
I´LL Kick your Ass (2006)
Christmas Time (2006)
Tilt (2007) remix pro dje a producenta Juana Boera
Beep Doctor (2007)
Open your mind (2007)
Delirium (WeKi remix) comming soon on Beef Records (2007)

Vinyl:
Closer to me (2006)

Mixes:
Cd mix La Pascos Dream Part 1 (2005) mix měsíce v časopise Xmag (mix of the month in magazine Xmag).
Cd mix La Pascos Dream Part 2 (2006) druhé místo mixu v anketě Dance Awards.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016