PARTYINFO

 

VORTEX VI

Datum konání:
03.11.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Nem (oxygen rec., spain), TV (oxygen rec., spain), Oli Inkognito (s.h.e.e.p./Hardboiled Rec./Spiralclan, germany), Mim (psytrance.cz)

2nd stage - Cryoworks (frohikey +_clean), Plastic Fantastic, Noik (societe soundsystem)
Live:
Human Blue (transient rec., sweden)
Info:
http://www.roxy.cz...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 200 czk
 
 
Sobotní Vortex v pražském klubu Roxy
Už na tuto sobotu se do Roxy chystá pravidelně nepravidelný psytranceový večírek Vortex, kam si Roxy promotion spolu s Oxygen records zvou zahraniční psy-liveacty z celého světa. Tentokrát volba padla na výborného a ve scéně velmi respektovaného hosta ze Švédska, Daga Wallinse aka projekt Human Blue, který se mnoho let intenzivně věnuje skládání prvotřídního progressive psytranceu i vynikajícího chilloutu. Atmosféra pecek jako Rollercoaster, Womb, Carpe Diem nebo Intercity mluví za vše.
 
Spolu s hostem zahraje čtveřice djs - téměř residenti TV a NEM za Oxygen records (toho času žijící ve Španělsku), domácí dj s širokým stylovým záběrem a precizní technikou mixu - MiM a Oli Inkognito z Německa. Experimentální chillout kromě vizuálních překvapení naživo ovládnou CRYOWORKS a djové PLASTIC FANTASTIC a NOIK, s UV dekoracemi dorazí experti na slovo vzatí - němečtí COSMIC WALKERS a o projekci večera se postarají halucinátoři z MIMO-TV. Podtrženo sečteno, rýsuje se po všech stránkách velmi našlápnutá akce, u které by žádný vyznavač kvalitní rovné elektroniky neměl chybět. Šesté pokračování Vortexu!

www.klub.roxy.cz/vortex6

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016