PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
12.11.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Turtlesquad, Kaplick & Brada (breakbeat.cz)

2nd stage - 4:Tune Cookie (astral d:vision) & Stanzim (radio 1)
Live:
Le Pneumatiq
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Le Pneumatiq pokřtí svoji desku Beat Safari
Jedna z nejhranějších kapel na Rádiu 1 a nastupující breakbeatová kapela Le Pneumatiq pokřtí v pondělí 12.11. v pražském klubu Roxy v rámci Free Mondays své novinkové debutové album s názvem Beat Safari za účasti zajímavých hostů. Křest bude pojat velmi netradičně a vstup na něj bude zdarma. V rámci křtu proběhne i světová premiéra videoklipu k singlu Life. Čeká vás energická show, fotbalové dresy a po skončení křtu budou servírovat hudební lahůdky přední breakbeatoví DJové. Více zde
 
Deska, která je očekávána hudebními publicisty i širokou veřejností, oficiálně vyšla 5.11.2007 u labelu B.M.S., Bohemian Music Service, s.r.o. Shrnuje první období vývoje skupiny a obsahuje jak stěžejní skladby, které Le Pneumatiq hrají od začátku působení (Levitation sound, Life..), tak i aktuální novinky z repertoáru (Heroes, Friday 13th).. Album má 16-nácti! stránkový booklet, ve kterém najdete všechny texty a rébus, po jehož rozluštění získá posluchač na webových stránkách www.lepneumatiq.com přístup do sekce překvapení. CD Beat Safari navíc obsahuje dárek od kapely - vložené samolepky.
     
Na Beat Safari jsou skladby staré pět let i pět týdnů, ale i přesto se myslím povedlo to, co jsme chtěli - aby deska držela pohromadě. Vybírali jsme z cca 20-ti skladeb, do užšího výběru se dostalo 14 skladeb a na desce je nakonec 11 věcí, se kterými jsme byli nejvíce spokojeni a zapadaly do celkového vyznění alba. Teď s čistým svědomím můžeme říct „Ano, tohle jsou Le Pneumatiq model 2007“ “ uvedl zakládající člen kapely Howska.

Le Pneumatiq (MySpace.com) vznikli na sklonku roku 2005 a sestava se ustálila na složení: zakladatel a producent DJ Howska (programming), MC Adrenalin (vocal), bubeník Army a zpěvačka Borůvka (ex-Rapmasters, Wohnout).

Beat Safari Tour
10.11.  Moravské Budějovice (Pogo)
12.11.  Praha (klub Roxy)  - křest
30.11.  Brno (Fléda)
07.12.  Vyškov (U-klub)
08.12.  České Budějovice (K2)
15.12.  Teplice (Božák)
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016