PARTYINFO

 

BREAKSOME

Datum konání:
16.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Elite Force (used&abused rec., uk), Saku (breakbeat.cz), Yannick (roxy booking) & Adelight (breakbeat.cz)

2nd stage - Panorama (shadowbox) & Sweg (shadowbox)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
 
Elite Force na pátečním Breaksomeu v Roxy
V pátek 16.11. očekáváme od středních poloh lámání, v nížinách – a v podzemním klubu Roxy zejména – lámání vydatné. Důvod je jasný. Dorazí k nám z Velké Británie na Breaksome projekt Elite Force!
 
Simon Shackleton, který za Elite Force stojí, začal produkovat již v roce 1996, kde hned zkraje vyšla na labelu Fused and Bruised série jedinečných vinylů a remixů. l Po několika letech ve stájích Whole9Yards a Moonshine se stal hlavním tahounem labelu Adrift Recordings (známějšího jako Kingsize Records) a založil svou další značku Used & Abused. Simonovi je často připisován zásadní podíl na rozvoji tech-funku (elektronického eintopfu, ve kterém najdete breakbeat, house, techno i electro). Má za sebou má plno hitových singlů a chlubit se může přízní takových kolegů, jakými jsou James Zabiela, Plump DJs, Laurent Garnier či Damian Lazarus.

Hudbu Elite Force můžete slyšet i ze stříbrného plátna, a to nemluvíme o žádných dávno zapomenutých béčkách. Matrix, Charlieho andílci, Vrána, Sběratel kostí, Šakal, Spiderman 2, Arlington Road, Mortal kombat, to je jen pár z nich. Jeho webcasty Strongarm Sessions (www.protonradio.com) zveřejňované dvakrát do měsíce od roku 2001 se na internetu staly už známým pojmem a i pro vás mohou být tím nejlepším doporučením předtím, než Elite Force uslyšíte v Roxy.

Vedle Elite Force zahrají rezident Saku s Yannickem (roxy booking) a Adelightem (breakbeat.cz). Chill out obsadí djs Panorama (shadowbox) & Sweg (shadowbox). Do 23:00 vstup 150czk, po 23:00 vstup 200czk.

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016