PARTYINFO

 

NEE-BEE

Datum konání:
02.11.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Cuba6, Roman K, Mitcheek

2nd stage - Majky, Stanley
Popis:
start 20:00, vstup do 23:00 zdarma
 
 
Nee Bee - narozeniny brněnského klubu 7.Nebe
Skvělá hudba, krásné tanečnice, vstupy a panáky zdarma, speciální dekorace a světelná show, to vše patří k pořádné narozeninové oslavě hudebního klubu. Přesně taková oslava Vás čeká v klubu 7.nebe v Brně na Jánské ulici 2.listopadu na party Nee Bee. 
 
Přesně ve 20:00 začínáme a až do 23:00 můžete všichni využít vstupu zdarma, ke kterému dostanete i panák vodky od naší překrásné hostesky (té z plakátu). Zveme tedy srdečně všechny příznivce, ale i kolemjdoucí, našeho klubu na tuto speciální party. K tanci a poslechu Vám to nejlepší ze svých DJských kurfů zahrají naši rezidentní DJové. Těšit se můžete na 2 stage, na kterých zahrají Cuba6, Majky, Roman K, Mitcheek a Stanley. Zábava je tedy zaručena až do rána a byla by chyba nepřijít.

Narozeniny jsou pro nás i dobou k zamyšlení nad dalším směrem klubu a proto se tento měsíc můžete těšit i na další vypečené party. 9.listopadu představíme novou party houseového DJe Andrea Fiorina s názvem DISCOvery!. O týden později Vás na party Push It! roztančí resident klubu Duplex a Mecca DJ Nesquik, kterého podpoří plzeňští DJs z projektu MusicMafia, které jste mohli slyšet na Shake It! S Chrisem Sadlerem. 19.listopadu se na Vás chystá na party HouseGIRLS houseový talent Michal Pešina se saxofonistou Milanem „Saxo“ Strnadelem a tento měsíc zakončíme jubilejním 10. dílem party House Wars na který přijal pozvání, poprvé v našem klubu vystoupí, legendární DJ Loutka a polská DJka Diana D`Rouze. Jak vidíte čeká Vás měsíc skvělých parties a na dalších usilovně pracujeme.



Více informací na www.7nebe.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016