PARTYINFO

 

PUSH IT !

Datum konání:
16.11.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Nesquik, Marcco - Imp, Soby, Ojeybee, Slim + live saxo

2nd stage - Michal Pesina, Bluefish
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00 Marcco-Imp
22:00 Soby & live saxo
00:00 Nesquik
02:00 Ojeybee vs. Slim
04:00 Michal Pešina
06:00 end

2nd stage:

21:00 Bluefish
23:00 Michal Pešina
03:30 end
 
 
Brněnský klub 7nebe uvádí klubovku Push It!
Blíží se nám ono magické datum 16.listopadu, kdy se ve Vašem oblíbeném brněnském klubu 7.nebe představí party Push It!. Party Push It! je volným pokračováním zářijové party Shake It!, na které se představil fenomenální DJ Chris Sadler. Ti z Vás, kteří se jí zůčastnili dobře ví, že atmosféra této party byla úžasná a skoro se dala krájet. V tomto trendu bychom rádi pokračovali a proto ji pro Vás připravujeme se vší pečlivostí.
 
Hlavním lákadlem a hostem této party bude rezident předních pražských klubů DJ Nesquik. DJ Nesquik je tím pravým pro navození té správné party nálady, je rezidentem klubů Duplex a Mecca, pravidelně hraje v zahraničí a je i vítězem LIVC Bassline Cup 2003, což je jasná záruka kvality. Jeho electro-house Vám určitě nedovolí sedět a rozhýbe Vás do vysokých otáček. Dále se na hlavní stage představí DJové z plzeňského projektu musicmafia.cz, který na tamní tanční scéně opravu vede a kteří Vás kvalitně bavili už minule.

Z plzeňských houseových mafiánů vystoupí jmenovitě jejich boss- DJ Soby s svým saxofonistou a neuvěřitelně hrající DJ Ojeybee vs. DJ Slim. A aby toho nebylo málo, party rozjede nadějný Marcco-Imp. Na druhé stage se představí hvězda luxusních a stylových houseových večírků DJ Michal Pešina, dále na této stage zahraje Objev 7.nebe DJ Bluefish. Aby toho, co nabízíme, nebylo málo, můžete se těšit za překrásné tanečnice a pro slečny máme připravený vstup do 23:00 zadarmo. Vstupné na tuto party je 50 Kč, za které dostanete opravdu nadstandartní zábavu.

Pokud máte zájem stát se také „Objevem 7.nebe“ a zahrát si na některé z připravovaných parties, kontaktujte nás prosím na e-mailu mpesina@7nebe.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016