PARTYINFO

 

HOUSE GIRLS

Datum konání:
23.11.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Michal Pesina & Milan Strnadel (live saxo ), Mitcheek, Duncan Grey

2nd stage - Majky, Stanley
Line-up:
20:00 Mitcheek
22:30 Duncan Grey
00:00 Michal Peina & Milan Saxo Strnadel
06:00 end

2nd stage:

21:00 Majky vs. Stanley
04:00 end
 
 
Brněnská akce House Girls v 7nebi
Dne 23. listopadu se v prostorách brněnského klubu 7. nebe rozezní beaty, krásné vokály, saxofon a prostě vše co ke stylové house party patří. Přinášíme pro Vás to nejlepší ze současné houseové hudby. Jedině na stylové party House Girls se budete moci kochat krásnými tanečnicemi, které zcela jistě potěší Vaše oči, zatímco Vaše ušní bubínky bude masírovat stále více populární DJ Michal Pešina.
 
O talentu, schopnosti rozproudit krev v žilách, a citu pro výběr skladeb se přesvědčují pravidelně clubbeři po celé republice. Michal Vám ale nepředvede pouze přesné mixy, tentokrát vystoupí exkluzivním tříhodinovém setu se svým saxofonistou, kterým není nikdo jiný než rezident populární party Dirty Dancing DJů Peeta a Tommy Rogerse, a tím je Milan „Saxo“ Strnadel. Je opravdu na co se těšit. Na první stage se můžete dále těšit na nadějného DJe Mitcheeka. Na druhé stage Vás celou noc budou bavit rezidenti 7.nebe DJ Majky a DJ Stanley.

Sečteno-podtrženo: stylová party, 2 stage, 4 kvalitní DJové, saxofonista, krásné tanečnice a vstup pro slečny do 23:00 zdarma (jinak 50Kč) a zábava až do rána. Tak to je party na které nemůžete chybět. Zapiště si tedy do diářů datum 23.11., klub 7.nebe a stylová party House Girls...
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016