PARTYINFO

 

DNB IN YOUR FACE

Datum konání:
10.11.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Sayko, X.morph, Dizztrickt, Birg, That cue, Ribizz, Kamikaze Boy
Popis:
vstup holky do 23:00 zdarma
Line-up:
20:00 - 21:30 Dizztrickt
21:30 - 22:30 Kamikazeboy
22:30 - 00:00 Yardel & Rybizzz
00:00 - 01:30 X.morph
01:30 - 03:00 Sayko
03:00 - 04:00 Birg & Dizztrickt
04:00 - 05:00 Kamikazeboy
 
 
DNB In Your Face v klubu 7. Nebe
V klubu 7 nebe 10.11. na akci drum’n’bass in your face se představí brněnská skupina dj’s pod názvem beat poison squad. Tito hoši už mají za sebou několik akcí a tak nejsou v klubovém hraní žádní nováčci. Ve složení Dizztrickt, Yardel, RybizzZ, Birg a KamikazeBoy fungují už něco přes půl roku a naplno se věnují hraní drum’n’bassu. S hosty na tuto akci si nějak nelámali hlavu a neváhali pozvat osvědčené ikony české dnb scény dje Sayka a X.morpha.
 
Po boku těchto dvou chlapíků je rozhodně ze strany beat poison squad na co se těšit. Jako první na scénu nastoupí dj dizztrickt který na začátek rozehřeje svým poslechovým minimal drum’n’bassem postupně zabrušujícím do liquid dnb. Po jeho působení na scénu nastoupí dj KamikazeBoy od kterého se můžete těšit na uvolňující, našlapané a zvučné desky stylu High Contrast, SKC, Logistics atd. Na půl jedenáctou ale hudební vlajku převezmou společnou rukou yardel s rybizzzem s jump-upovým podáním hudební atmosféry a ve stylu back to back se desku za deskou budou střídat do nástupu prvního hosta dje X.morpha. Ne třeba moc představovat jeho djské umění za mixážním pultem, svým neurofunkovým stylem a výběrem tracků dokázal oslnit hodně posluchačů a z jeho mnohaletého působení na scéně si dokázal získat kus respektu.

Hned po x.morphovi nastoupí asi nejočekávanější osoba večera – dj Sayko. Sayko a jeho obrovská energie kterou dává skrze gramofony do prostoru, jeho přechody jsou tvrdé a nekompromisní a stejně tak i jeho hudba kterou si za dlouhé roky jeho působení oblíbilo obrovské publikum nejen v ČR ale i v zahraničí. To už ale po třetí hodině ranní si za pult opět stoupá dj Dizztrickt který společně s djem Birgem rozjedou čas hutných basových linek s ostrými zlámanými býty v neurofunkovém stylu. Rozhodně je se na co těšit protože pro příznivce drum’n’bassu je o pořádnou nálož zlámaných býtů postaráno.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016