PARTYINFO

 

FEVER

Datum konání:
24.11.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Andrea Fiorino, Ondřej V, Eva V, Ales Ogoricky & Jiras K, Lukas Janota, Wazbicz
Popis:
vstup 50 czk, v disco přestrojení zdarma
 
 
Fever - horečka sobotní noci se vrací
Protančete se s námi do 70. let! Po roční odmlce se vrací legendární noc Fever, a to už v sobotu 24. listopadu do brněnského klubu 7. nebe. Její protagonisté, v čele s rezidentem noci Andreou Fiorinem, však celý ten dlouhý čas nezaháleli, takže se můžete těšit na disco jízdu, jakou Brno nezažilo.
 
Andreu netřeba představovat, ale coby Andi, The Mysterious na druhém stagi party DISCOvery! mohl leckoho zmást. Co si na nás chystá jako Rick Stereo? Nechte se překvapit! Také ostravští educatoři Aleš Ogrocký a Jiras.K alias Disco Bros na DISCOvery! zazářili a na Feveru rozhodně nebudou chtít zůstat pozadu. A své jistě řekne i miláček publika nekonečných rán v Rocky Baru, Ondřej V., jako The Riddler. Disco však nejsou jen DJs, takže se můžete těšit také na naše úžasné performery – „love, peace and soul“ nám přijde kázat následník moderátorského krále 70. let Dona Cornelia, Don Robustus, zazpívá nám zvrhlý Mexičan eL Jay a naše čarokrásná Sugar Mama.

Ještě dnes začněte před zrcadlem pilovat své disco kreace a vyhrajte některou z hodnotných cen v našich tanečních soutěžích a už zítra vyrabujte šatník svých rodičů, protože v disco přestrojení máte na Fever vstup zdarma! A možná přijde i kouzelník. To vše a ještě více na Vás čeká už v sobotu 24. listopadu 1977 :-) v brněnském klubu 7. nebe.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016