PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
09.11.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Lillou (roxy booking), Marwin Shamma, T. T.
Popis:
vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
DJka Lillou hostem plzeňské klubovky Roxy Rocks
Hostem dalšího, v pořadí již jedenáctého pokračování úspěšné taneční noci Roxy Rocks DJe Marwina Shammy v klubu PH+ je DJane Lillou, která v rámci této noci vystupuje již podruhé. Lillou při svém premiérovém vystoupení v klubu PH+ překvapila velmi osobitým stylem, který se pohyboval na mezi tech-houseu a minimalu. Nechyběli ani electro či progressivně laděné, melodické prvky. Nyní se můžete těšit na večer plný electro minimalu, který potěší i ty nejnáročnější posluchače.
 
Lillou je jedna z mála českých DJek, u které budete marně čekat monotónní rytmy a ostré industriální zvuky techna, či progressive. Je především ojedinělou představitelkou kvalitního Electro House a Minimal Electra ktere ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově velmi barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolíná dlouhými a precizními mixy. Těžko byste u ní v tašce hledali známé hitovky, ale i přesto dokáže zhypnotizovat dav až do samého rána, či si její sety můžete v klidu užít při poslechu. Od roku 1999 působila přes dva roky v Londýně, kde hrála na oblíbeném pirátském rádiu EFM a vystupovala např. na parties Technology v klubu 414 nebo na své pravidelné páteční párty v klub-baru Barbuskha.

Projekty a residence:
Minilab - residency at Bukanyr with dj Vik
Spolupráce na deep houseovém chill outu na party Zen s Airtem.
Dramaturgie klubu Zero

Dále vystoupí rezidenti DJs Marwin Shamma & T.T., kteři se jako vždy postarají o nejlepší rozjezd a parádní zakončení celé noci.

To vše v pátek 9. 11. 2007 v klubu PH+
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016