PARTYINFO

 

FRESSSH!

Datum konání:
16.11.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Theo Tag (uk), Diome & Face (vivacity/techno.cz)
Popis:
vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Theo Tag zahraje na pravidelné klubovce Fresssh!
FRESSSH! je párty, která je o dobré náladě a ještě lepší zábavě, ale hlavně je o novinkách, debutech a premiérách, kterých u nás není nikdy. Po velmi zdařilém a nečekaně silném vystoupení německého dua DRUCKLUFT, máme pro listopadovou edici přichystaného dalšího neokoukaného a především neoposlouchaného zahraničního hosta, který tentokrát dorazí z ostrovního království – Velké Británie.
 
Řeč je o sympatickém chlapíkovi, který si říká THEO TAG. Rodilý Řek, který hudebně vyrostl v Anglii, kolébce taneční elektroniky, není žádná instantní djská celebrita, která se o moderní hudbě dočetla v posledním vydání módního magazínu, ale přesným opakem. Theo je vyznavačem undergroundu v pravém slova smyslu, milovníkem klasické taneční muziky a dj, který věří svému stylu a nemá potřebu se podbízet provařenými hity. Přesně tak pracuje s publikem na svých akcích v Anglii, ale i na mejdanech, které organizuje v rodném Řecku. Theo Vás během svého vystoupení vezme na výlet do dob, kdy house byl ještě house.

Pozvání přijal i pražský mistr inteligentní house music, uznávaný znalec hudby a v neposlední řadě redaktor nejčtenějšího webu o klubové scéně Techno.cz – dj Face, člen bookingu zmiňovaného webu a také zástupce agentury Vivacity. Mistr Face vystoupí ve společném setu s residentem party FRESSSH! - dj Diomem. Oba pánové jsou dobří přátelé a mají společně odehráno již řadu hodin, takže se můžete těšit na synchronizovanou plavbu vlnami rytmů a melodií.

Stay tuned! Stay FRESSSH!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016