PARTYINFO

 

FLY AND FLASHY

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Viktor Hazard (sk), L.P.D, Aka
Popis:
vstup 70 czk, holky do 23:00 zdarma
 
 
Listopadové vydání Fly and Flashy bude hostit DJe Viktora Hazarda
Fly&Flashy , jediná clubová party noc tohoto města,která nabízí skutečný obraz současného clubového života zn.2007 v rámci Black music ti po řadě prestižních hostů posílá další železo do ohně a opravdový pojem Slovenské scény.
 
VIKTOR HAZARD je v současnosti jeden z nejfejmovějších DJs Slovenska a tuto nálepku je připraven obhájit i v PH+.Jeho kariéra je momentálně spojená hlavně s oblíbenou SK kapelou A.M.O.,která má na svědomí řadové album,několik vinylových singlů,hitů a videoklipů,kde figuruje coby koncertní DJ. Delší dobu mezi fans také kolují další dva zářezy na Hazardově pažbě v podobě oficiálních mixtapes RAPSUPERSTAR volume 1 a 2,na kterých se můžeš prostřednictvím Viktorových skillz setkat s celou plejádou Slovenských i Českých jmen,rappaz,kapel a projektů hiphop scény.Za zmínku také rozhodně stojí Hazardovo dítě - pravidelná radiová show SAMPLER na vlnách Rádio FM.



Dalším váženým hostem večera je DJ AKA, ještě do nedávna člen známé party IDEA & FATTE.Tento homeboy je bez diskuse špička tuntable DJ-ingu evropského formátu a majitel nejednoho ocenění s DJ battlů a klání.Je však i schopným party bangerem,který se ve svých setech neomezuje pouze škatulkou hiphop a v jeho případě to je jen dobře.

Oba mistry tuto noc doplní resident F&F LPD s vlastní verzí clubbingu a ty se o faktech přijď přesvědčit na vlastní uši a nohy do PH+ 30.Listopadu na urban music mejdan.Ajt!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016