PARTYINFO

 

AFTERPARTY @ TIESTO - ELEMENTS OF LIFE CONCERT

Datum konání:
25.11.2007 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Milhaus, Marcus Cooper, Raju, Bon Finix, Yan Dark
Popis:
start 04:00, vstup 150 czk, holky 100 czk
 
 
Dvě oficiální after party po Tiesto - Elements of Life
Dlouho očekávaná party Tiesto – Elements of Life concert je téměř beznadějně vyprodána. Díky tomu lze předpokládat i velký zájem o následné afterparty. Oblíbené Studio 54 v Hybernské však již nelze více „nafouknout“ a tak se jeho produkční tým rozhodl uspořádat tentokráte 2 oficiální afterparty!
 
Obě akce se budou konat kousek od sebe a tak si během ranních i dopoledních hodin budou moci všichni tancechtiví vybrat zda-li dají přednost osvědčenému tradičnímu prostoru v Hybernské ulici či Kamikaze All Inclusive klubu na Štvanici, kde se afterparties zase tak často nekonají, avšak tento prostor skýtá mnohé výhody včetně větší kapacity, tudíž i možnosti volnějšího pohybu.



A teď to nejpodstanější – Na Štvanici na vás čeká tradiční Studio sestava Djs: Eagle, Enrico, Tommy Rogers, Raju a Béďa. Ve Studiu v Hybernské se na vás budou těšit DJs: Ronny, Milhaus, Marcus Cooper, Raju, Bon Finix a Yan Dark.

Kromě toho, že obě afterparty naleznete přímo u magistrály cestou z Výstaviště do centra Prahy, budete mít na každé z nich nejen možnost zažít tu správnou „studiáckou“ atmosféru, ale také zde ochutnáte zcela nový energy drink Kamikaze Strong! Právě ten by mohl být se svou dvojitou porcí energie ideálním drinkem na dvojité afterparty od produkčního týmu klubu Studio54.

Těšíme se na vás!

More info na www.studio54.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016