PARTYINFO

 

X-MASS NIGHT

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Sušice - Sokolovna Music Club
DJs:
E-Lite, Jaroslav Beck, Molczik, Apollo, Jefry Heart, EI.B
Info:
http://www.myspace.com...
Line-up:
20:30 – 21:30 El B.
21:30 – 22:30 Apollo
22:30 – 00:30 Molczik
00:30 – 02:30 E-Lite
02:30 – 03:30 Jaroslav Beck
03:30 – 04:30 Jeffry Heart
 
 
Vánoční X-Mass night v klubu Sokolovna Sušice
Pro všechny příznivce elektronické hudby jsme v Sušické sokolovně připravili další z vánočních mejdánků s názvem X-Mass night který se konná v pátek 21.12. Postupem času Vám budem představovat hosty tohoto elektronického dýchánku. Dnes začneme residentem, producentem a nadějným mladíčkem. Jako ochutnávku z něj vám přinášíme rozhovor + set z nedávné návštěvy Radia Akropolis + jeho Biografii a odkazy na jeho stránky a Myspace.
 
BIO: Jaroslav Beck, se narodil 29. 5. 1988 ve Strakonicích. ve svých 13 letech se poprvé setkává s elektronickou hudbou. Tato muzika mu přirostla natolik k srdci, že od svých 16 let se pokouší skládat jednodušší tracky na počítači. V 17 letech se poprvé dostává do styku s gramofony. Od té doby se plně oddal elektronické hudbě. V začátcích upřednostňoval spíše House, ale v pozdější době zkouší funky techno, progresive house, electro, u kterých do dnešní doby nadále zůstává. Díky jeho každodenní píli a cílevědomosti se úspěchy dostavily velmi brzo. Během 3 měsíců hrál na své první akci Demolition V. ve Vimperku . Měl možnost hrát na menších i větších akcích např. Southers,warm up Apokalypsa, warm up Summer of love....,a v clubech a místech po celé republice např: Brno, Praha, Plzeň, České Budějovice, ... po boku špičky českých i zahraničních s Dj´s např.Afrika islam, Agent, Ladida, Orbit, Jerry, Adam Cloud, Pete Walk atd. atd... kde získává velmi cenné zkušenosti.

Nyní pokračuje ve zdokonalování svého vlastního stylu a hraje na dalších a dalších větších akcích. Dále intenzivně pracuje na produkci vlastních songů, kde během pár měsíců vydává svůj první track (Latino project). Jeho sety jsou promyšlené s důrazem na "akčnost" setu. Při hraní udržuje silný kontakt s lidmi a dělá show bez které by to v jeho podání asi ani nešlo
Zde jsou odkazy na Jardovy nové ale i starší tracky:

Blac girl in the white
Funky beckstlye
Latino project

web: www.dj-beck.cz
Myspace profile: profile.myspace.com/jaroslavbeck
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016