PARTYINFO

 

ALL NIGHT LONG

Datum konání:
02.11.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Don Pedro
DJs:
Da Moon & Soundjet
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
V Plzni se otevírá nový klub Don Pedro
Don Pedro, tak se jmenuje nový klub kousek od plzeňského náměstí. Po několika zkušebních večerech startuje od listopadu pravidelný program se styly progressive, electro a trance. Vyrazit tam tedy můžete hned tento pátek 2.11., kdy vás tam budou čekat DJs Da Moon & Soundjet.
 
Klub se nachází v Sedláčkově ulici č.p. 4, v prostoru bývalého Cinema Baru, který byl nejen zrekonstruován, ale i zvětšen právě o taneční parket. DJs vás zde budou čekat každou středu, pátek a sobotu čekat. DJstage našla místo v horním patře, stejně tak další místa na sezení a herna. Celkem se zde tedy pohodlně posadí bezmála 80 lidí.



Přes den sem můžete zajít na kávu nebo některý z koktejlů (Piňa Colada, Mojito, …) , které zde míchají i nealkoholické. V nabídce samozřejmě nechybí i piva (Stela Artois, Pilsner Urquel, …) i nápoje, které vás udrží nejen v dobré náladě (několik druhů vodky, Capitain Morgan, …) a na nohou (Red Bull, Semtex, Burn, …).



Jak jsme již zmínili, DJ je o patro výše než parket. Nemusíte se však bát, že na něj neuvidíte. Dobrý výhled vám zajistí důmyslně umístěné zrcadlo nad DJpultem .-) Dostatečný zvukový a světelný park se budou postupně doplňovat o další efekty. Brzy se tak dočkáte laseru, projekce a jiných vylepšení.

Už se nemůžete dočkat až to uvidíte na vlastní oči? Dobrý důvod k návštěvě bude hned tento pátek. Za mixpult se zde postaví rezidenti vyhlášené akce Dance In The Sky, DJs Da Moon & Soundjet. Vstup je zdarma, start ve 21h a konec ráno. Nemusíte se však bát, že hned potom musíte domů, tenhle podnik má otvřeno non-stop! :-D

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016