PARTYINFO

 

MICHEL BURIAN - DVD TOUR

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Michael Burian (www.michaelburian.com), T.N.F
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
 
 
Michael Burian – DVD Tour @ Celnice
Speciální 3 hodinový set nejlepšího českého DJe Michaela Buriana a premiérové představení nového singlu „Wacker Drive“. To je hudební zážitek, který by jste si neměli nechat ujít! Pouze tuto noc bude možno zakoupit DVD Michael Burian za bezkonkurenčních 300,-
 
Český DJ Michael Burian patří ve své zemi k nejznámějším umělcům moderní hudební scény. Michael je ovšem dobře znám i za hranicemi své země. V současné době je jeden z nejvyhledávanějších dýdžejů Střední Evropy a jeho rytmy uslyšíte na eventech po celé Evropě. Michaelovi ale nikdy nestačilo stát se pouze DJem. Již od samých počátků jeho kariéry pracuje na své vlastní hudební produkci. Prvním výrazných úspěchem se stává single Orgasmiczech, který Michaelovi otevírá dveře do prestižního berlínského labelu MFS , kde napříště vydává svou tvorbu.



Hned další single, který mu vychází na nově vzniklém labelu Flesh pod názvem "Blow Me / Hotmale" se stává klubovým hitem a v anketě CDMA 2002 získává 1. místo mezi domácími singly. Zároveň single putuje do celosvětové distribuce a získává kladné ohlasy nejen od recenzentů, ale i od dalších DJs, kteří ho zařazují pravidelně do svých setů, jako i nejlepší světový DJ pro roky 2002 a 2003 DJ Tiësto. V roce 2003 vydává pro značku Flesh mixované CD "Tender young flesh" . Německá divize Universal music zařadila singl hotmail i na svou kompilaci.

S příchodem roku 2004 otevírá Michael novou kapitolu ve své kariéře. Ukončuje svou rezidenci na nejoblíbenější party let 2001 a 2002 - ZEN @ ROXY Praha a ve stejném klubu uvádí svůj nový klubový projekt VISAGE. Michael je nejen rezidentem této party, ale je jejím tvůrcem. Tento projekt představil Michaela tak, jak cítí hudbu - prolínání stylů, progresivní zvuk a hosty, které si zve z celého světa.

Na začátku roku 2005 byl Michael oceněn tou nejhodnotnější cenou Dance Awards a to DJ roku. Také jeho rezidentni noc Visage v pražském klubu Roxy se stala podle Dance Awards Klubouvou partyroku. V květnu 2005 vychází Michaelova další deska. Věnoval ji Praze a tak má nazev Praha E.P. a obsahuje tracky Praha, River a Metro. Již před jejím oficielním vydanim ji do svých setu zařazují top djs z celého světa, například Paul Van Dyk.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Michael Burian The DVD Tour v Celnici od Mar-Gec-Ala
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016