PARTYINFO

 

LIGHTERIEN UNIVERSE

Datum konání:
24.11.2007 - sobota
Místo konání:
Kostelec nad Labem - Mystery
DJs:
E-lite, Nifty, David-Daun
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Listopadová Universe s DJkou E-lite v klubu Mystery
Již tento pátek 26.10.2007 proběhne v klubu Mystery v Kostelci nad Labem další ze série uspešných večerů Universe. Tato již tradiční noc, která se konává jak v kostelci tak v Pražském klubu Peklo se odehraje tentokráte nabitá atmosférou boha slunce Atona. Chybět ani  tentokrát nebude našláplá hudba ve stylech house, progressive a electro. A na koho se můžete těšit tentokrát?
 
Jako speciální host tuto noc vystoupí půvabná Djka E-lite, svému energickému pojetí house music dostává stále více nabídek k vystoupení v celé České republice i zahraničí a zahrála si již po boku djs jako např. Mauro Picotto nebo Marco V a své umění dokázala na mnoha významných akcích. Samozřejmě tuto noc nebude chybět resident této akce - Dj Daun a těšit se můžete také na jeho kolegu ze stáje Czech-Dance.com a to Niftyho.

V klubu pak na Vás budou čekat speciální dekorace, které budou navozovat tu správnou Egyptskou atmosféru. Takže  pokud chcete zažít "božskou" noc plnou sluneční energie,tak neváhejte a přijďte v pátek do klubu Mystery – vstupné je ZDARMA!

Více info a mapa jak do Mystery  najdete na www.clubmystery.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016