PARTYINFO

 

DIGI

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Kostelec nad Labem - Mystery
DJs:
Airto, Wicc, David-Daun
 
 
Digi v kosteleckém klubu Mystery
Již tento pátek 30.11.07 se v klubu Mystery v Kostelci nad Labem odehraje první díl zbrusu nové akce s názvem Digi. Těšit se můžete na rozmanitou paletu digitálních zvuků digitální doby, ve které nepochybně žijeme. Zvukovými kabely přes reproduktory se k vám jak jinak než v digitální podobě ponese hudba ve stylech jako electrohouse, electro nebo progressive house. A kdo že se Vás v pátek v noci pokusí "zdigitalizovat"?
 
Tak jako první host to bude dj z AIRTO, dlouholetý pravidelný host na akcích produkovaných klubem Roxy, který se řadí k nejdéle působícím DJs u nás. Sjezdil již celou naši vlast i sousední země s perfektními ohlasy prakticky odevšad, kde si zahrál. Není divu – jeho hodně pozitivní a našláplé sety učarují svou neuvěřitelnou živelností, rozmanitostí a precizní technikou. v současnosti od něj můžete slyšet house či electro ovlivněné jak EBM, punkem, discem nebo osmdesátými lety, tak i klasické podání s prvky progressive, funky či tech-house.

Dalším z hostů bude progressivně laděný dj Wicc z Prahy, který ve svých dates má hraní po boku české špičky jako je Roman Rai nebo Michael C. Ani on Vás rozhodně neušetří pořádné porci "digitálu" a to tak, že Vás zaručeně zvedne ze židle. Celou noc pak doplní resident klubu Mystery a to ostřílený a zkušený dj z bookingu czech-dance.com a to David Daun, který má také tuto akci nasvědomí.

Takže pokud Vás láká svět digitálna, neseďte doma a přijďte v pátek do klubu Mystery! Více info a také jak se k nám dostat najdete na www.mystery-club.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016