PARTYINFO

 

COSA NOSTRA

Datum konání:
14.11.2007 - středa
Místo konání:
Plzeň - Don Pedro
DJs:
Diome, Tomy
Popis:
start 21:00
 
 
Cosa Nostra – mafiánský hudební výpal
Že se v Plzni objevil nový podnik nesoucí název Don Pedro už asi víte, ale že si v něm dává schůzku smetánka regionální mafie, jste určitě netušili. Zajímá-li Vás, kdy a jak bude probíhat dostaveníčko hlav dvou klanů a zda dojde i na vyřizování starých účtů, pak pozorně čtěte následující řádky…
 
Dle zaručených informací, které přicházejí z několika důvěryhodných zdrojů, se ve středu 14. listopadu na neutrální půdě podniku Don Pedro uskuteční tajná schůzka šéfů místní mafie.



Na jedné straně jednacího stolu zasedne boss plzeňské rodiny „Capo di Tutti Capi“, jehož pravá identita nebyla doposud odhalena, ale veřejnosti je dobře znám pod přezdívkou Diome. Sám působí v řadách mafie již více než deset let a za tuto dobu byl členem několika více či méně silných gangů, ale za zmínku stojí především ten poslední, který patřil k nejmocnějším - tento klan byl znám jako Vivacity a působil především v Praze. Po několika letech působení v řadách Vivacity se Diome začal pečlivěji věnovat západočeské metropoli a upevňovat zde svojí pozici. Jeho nejsilnější zbraní je moderní house music ve všech svých formách. Diome se vždy veze na vlně nových trendů, ale v případě nutné sebeobrany se nebojí šáhnout ani do pestré sbírky osvědčených triků a hitů.

Na druhé straně pomyslného stolu usedne consigliere známé chodské famílie „Clamoroso Campione“, známý také jako Řezník Tomy. Ten se pohybuje mimo zákon dlouhá léta a zcela oprávněně ho lze považovat za zkušeného a velmi nebezpečného. Je o něm známo, že je jedním ze zakládajících členů tohoto klanu, více skloňovaného pod jménem Noisy Pioneers a má na svém kontě řadu úspěšných přepadových akcí. Obávané chodské rodině slouží Tomy již roky a jeho hlavní pracovní náplní je propaganda - ale tak jako je Tomy silný za psacím stolem, stejně nekompromisní je i se zbraní v ruce. Zvlášť nebezpečná je jeho schioppo, nabitá ostřejším breakbeatem a klasickou house music, na které ještě jako mladý Piciotto vyrůstal.

Nikdo netuší jak tato schůzka dopadne, je možné, že si obě strany potřesou pravicemi a v míru se rozejdou, ale jako velmi pravděpodobné se zdá, že se nedohodnou a ke slovu se dostanou jejich zbraně a semele se přestřelka, jakou Plzeň již dlouho nezažila.

Nemáte-li strach se zúčastnit tajné schůzky opravdových mafiánů, pak máte jedinečnou příležitost ve středu 14. listopadu v baru Don Pedro. A buďte tam včas, protože Mafie chodí přesně na devátou :-)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016