PARTYINFO

 

OUTLAND PART 2

Datum konání:
23.11.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Klid Club
DJs:
Ian Blond (ext-dust.zulu.cz), Piri (eclipticside.zulu.cz), Mart-Ravine (eclipticside.zulu.cz)
Info:
http://eclipticside.zulu.cz...
MartRavine@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20:00 Ian blond
22:00 Piri
00:00 Mart-Ravine
 
 
Outland v ostravském klubu Klid
Outland je společným projektem djů Piriho a Mart-Ravina z ostravské djs crew Ecliptic Side, kteří vám ve spolupráci s ostravským klubem Klid chtějí postupně představovat různé žánry moderní elektronické hudby a Dje ze všech koutů naší republiky. Dočkáte se tak všemožných podob dnes už velmi oblíbeného electra, minimalu, progressive house i trance music a mnoha a mnoha dalších.
 
Prosíme pozor. Určeno pro všechny příznivce taneční a elektronické hudby. Pamatujete si toto zvolání, kterým začínala pozvánka na pilotní díl Outlandu? Zvolání bylo vyslyšeno a my jsme se sešli v hojném počtu v ostravském klubu Klid, abychom přivítali hosty z agentury Strobe, Dje Dejana a Mildeeho, za jejichž vystoupení patří velký dík. Celou noc nás provázela příjemná a přátelská atmosféra, k tomu vynikající hudba a taky všudepřítomná dobrá nálada. Poctivě jsme vydrželi až do ranních hodin, kdy zazněly poslední skladby a spokojeně jsme se odebrali domů, případně do klubu Cafe de la Ostrava na Stodolní ul., kde se konala společná after party po prvním dílu Outlandu a ostravském fenoménu Slim Slam Drumu.

Tentokráte jsme využili možnost pozvat Dje s vytříbeným vkusem i stylem hraní, jednoho z nejzkušenějších Djs na Severní Moravě vůbec, mistra Iana Blonda. Současný člen skupiny EXT-DUST, jehož začátky na scéně taneční hudby sahají až do roku 1989. Od té doby si dokázal vybudovat velmi slušnou pozici i jméno na naší a také zahraniční scéně. Rezidentura v klubu Fabric, nespočet úspěšných vystoupení na festivalech a ve známých klubech, to vše je zárukou kvality a dobré zábavy.

Dále se opět můžete těšit na rezidenty Piriho a Mart-Ravina. Kdo už byl na některém z jejich vystoupení tak ví, že je právem na co se těšit a tito panové dělají čest Djskému umění. Takže nezapomeňte, v pátek 23.11.2007 se v klubu Klid odehraje noc plná zábavy a pořádné porce house music ve všemožných podobách.

Ian Blond (ext-dust.zulu.cz)
Jeden z guru taneční scény u nás, zajisté všem známý ostravský DJ, spoluzakladatel veleúspěšné noci Luxus v neméně známém klubu Fabric. Jeho pojetí house a elektronické hudby je dosti osobité a rozmanité. House střídavě doplňovaný trance a breakbeat prvky. Věřte, že je nač se těšit a stojí za to si ho příjít poslechnout naživo. Ian pravidelně vystupuje v evropských klubech i na velkých festivalech. Jmenujme např. Creamfields, Global a další. Za svou dosavadní kariéru Dje hrál po boku takových jmen, jako jsou Layo and Bushwacka, Roger Sanchez nebo Justin Robertson.

Piri (eclipticside.zulu.cz)
Zakladatel ostravské skupiny djů nesoucí název Ecliptic Side a rezident klubové noci Smoke Essence (klub Cafe de la Ostrava, Stodolní ulice). Ze známějších klubů, kde už měl tu čest vystoupit, jmenujme např. Fabric, Chateau L‘enfer, Boomerang, Marley, Depo, Perpetuum nebo také polské kluby Ex.Lemon a Pozytywka. Hrál na akcích s djs, jako jsou Diana D‘Rouz (pl), Ogi (hr), SPACE DJZ (uk), Chris Cowie (uk), David Drum (pl), Michael Burian, Chris Sadler, Martin Gredner, Lucca a další.

Mart-Ravine (eclipticside.zulu.cz)
Spoluorganizátor akce Outland a zároveň (skoro) čerstvý přistěhovalec do Ostravy. Už nějaký čas se věnuje hraní (progressive / electro / tech) a organizování úspěšných akcí. Vystupoval na parties Elefanton, Relaks, Smoke Essence, Recykled apod. Vidět jste ho mohli po boku těchto djs a producentů: James Dean (uk), VanVega (rus), Boris Carloff (kNot photogenic), Lucasch, Kita, Ian Blond, Raa.o, K.Sandra atd. Nesmíme zapomenout na mcs: Relentless (uk), Bob Mustard (uk), Ri-Ra (irl) ...

To je z představení vše. Zbytek až na místě. Přijďte na druhý díl Outlandu a nechte se unést vlnou eufórie a podmanivé hudby.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016