PARTYINFO

 

DIRTY DANCING - BONGOMANIA

Datum konání:
24.11.2007 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Bunkr
DJs:
Peet, Tommy Rogers, Looky, Miero, Krysoff (bonga)
 
 
Bongomania Dirty Dancing ve vsetínském Bunkru
Byl jednou jeden Vsetínský klubík, kde se pravidelně koná druhá nejlepší klubová noc v zemi Dirty Dancing. Tomuto mejdanu kraluje oblíbená dvojka Dj Peet a Tommy Rogers. Dj Peet k nám do Vsetíského Bunkru po čtvrt roce opět zavítá v sobotu 24.listopadu a rozjede svoji žhavou noc v rytmu house, elektra a funky disca.
 
A proč nese tento díl večírku podtitul Bongomania?

Tentokrát saxofonistu vystřídá bongomen Krysoff, který Peeta živě doprovodí na bonga. Krystoff s touto dvojkou vystupuje podobně jako kolega umělec Milan saxo Strnadel a slaví stejné úspěchy jako on . U nás bongomen vystoupí poprvé, takže je se na co těšit. Noc Dirty Dancing se vyznačuje kvalitní hudební produkcí všech umělců, sexy slečnami, o které není nikdy nouze a hlavně nádechem luxusní atmosféry vyhlášeného pražského klubu Duplex.



Jako předskokan Dirty Dancing show se představí resident pražského Jet Setu mladý a nadějný Dj Looky, který také partí pod křídla Dirty Dancing. Večírek zakončí zástupce TermX stáje Dj Miero svým velmi progresivním pojetím funky elektra. Dirty Dancing je posledním počinem z TermX produkce pro rok 2007, takže nepropásněte tento luxusní večírek , který je někde mezi ,,nebem a zemí" a těšte se na ještě lepší párty, které už nyní připravuju na rok následující.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016