PARTYINFO

 

E-MOTION

Datum konání:
18.01.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Simon Patterson (uk), Will Holland (uk), Stepan Bruck, TyPhone, Deepress, Alexx van den Berg

2nd stage - Louis Elio vs. Shala, Michal Pesina, MilanK, Phil Albedo
Info:
http://www.emotion-party.com
Popis:
vstup 160/190 czk
Line-up:
20:00 - 21:30 Alexx van den Berg
21:30 - 23:00 Deepress
23:00 - 00:30 Will Holland
00:30 - 02:00 Stepan Bruck
02:00 - 04:00 Simon Patterson
04:00 - 06:00 TyPhone

second stage:

20:00 - 22:00 Phil Albedo
22:00 - 00:00 MilanK
00:00 - 03:00 Michal Pesina
03:00 - 06:00 Shala vs . Louis Elio
 
 
Deepress: "Bohužel Olomouc bych přímo za město žijící trance muzikou neoznačil."
Na tranceové party E-motion se v brněnské FLédě představí i DJ a producent Deepress. Pořadatelé ho proto krátce vyzpovídali.
 
Ahoj, tve občanské jméno je Tomáš. Proč sis jako Djsky nick zvolil právě Deepress?

Ahoj, tenhle nick pramení ještě z mého mládí(ne že bych si už připadal jako starý děda, ale 15 mi už taky není), kdy jsem míval často ponuré až depresivní nálady a těsně před první akcí Beats & Melody jsem stál před rozhodnutím jaký nick si vybrat. Bylo mi jasné, že mě bude nějakou dobu provázet, tak jsem jako základ použil právě slovo „deprese“ a pak už si jen hrál s písmenky. Na druhou stranu to rozhodně neznamená to, že odehrávám deprisvni a smutné sety.



Poprvé jsem Tě slyšel cca před dvěma lety na akci Welcome to Miami kdy sis donesl desky a začal hrát. Jakle jsou Tve pravé začátky?

Mé pravé začátky se odehrávaly v Přerove a začalo to samozřejmě komerřní hudbou, protože v 15 letech jsem ještě neměl tak velký hudební rozhled, což se ale postupem času (dikybohu) vytříbilo právě na trance. Má první deska byla Other Side od PvD a pak už se to se mnou vezlo.

Na dalším pokračování E-MOTION se představí Simon Patterson a Will Holland. Říkají Ti něco tato jména?

Samozřejmě. Asi neexistuje žádný trance fanda, který by neznal projekt Dogzilla, jehož je Simon členem. A Will Holland pro mě představuje takový ten klasický uplifting na jaký jsme všichni zvyklí.

Jsi dost spojený s olomouckou scénou i přesto že žiješ v Brně. Jak je to v Olomouci s trancem?

Bohužel Olomouc bych přímo za město žijící trance muzikou neoznačil. Spojený s Olomoucem jsem hlavně díky mému skoro bráchovi Revoltovi. Akcí, kde se hraje trance je v Olomouci hodně málo a když jsou, tak jsou podporovány různými jinými tanečními styly.

Spousta mladých Djů se snaží produkovat, vím na Tebe malé tajemství a to že máš jednoho dobrého učitele. Tak jak to je?

Mám. Je jím výtečný Eddie Sender, který mě svou rychlosti tvorby nových tracků a svým elánem přece jenom asi nejvíce hecuje k tomu abych do těch kláves doma “mlátil” taky. Dává mi hlavně cenné rady co a v jakém nástroji dělat. Ale jak udělat přesně to co chci už nechává na mě, což si myslím, že je správné.

Když už jsme u té produkce. Máš nějaké oblibené producenty?

Asi jako kždý Dj určite mám a patří mezi ně jednoznačně Paul Moelands, Terk Dawn, Eddie Sender, Jonas Steur a mnoho dalších.

Jsi jeden z mála co se stále ještě zuby nehty brání hraní z CD playerů. Pročpak?

Dobrá otázka. Hraní z vinylů má prostě v sobě ten osobni kontakt s muzikou oproti chladným CD. Nicméně také začínám na CD playery přecházet bez sebemenších problémů, ale že bych z toho měl zrovna radost to se říct nedá.

Existuje nějaký DJ se kterým by sis rád zahrál. Třeba po jeho boku v back2back setu?

To je dost těžká otázka. Bohužel si vedle sebe nedokáži stále vybavit nikoho jiného než Revolta, ale samozřejmě pokud bych dostal nabídku od někoho jiného tak si klidně zahraji s tím žádné problémy rozhodně nemám.

Co od Tebe v pátek můžeme na Flédě čekat a na co by jsi vzkázal všem těm co se rozhodují v pátek přijít a neví zdali ano či ne?

V pátek se budu ze sebe snažit opět vydat maximální výkon a očekávat můžete převážně progressive a uplifting. Těm co stále váhají, bych nejradši vzkázal ať se na to váhání už konečně vykašlou a přijdou se bavit na muziku, kterou mají rádi.

Tvoje aktuální TOP 5 a to co nikdy nevytahuješ z kufru?

1.Re:Locate  - Rogue
2.Dubfire – Roadkill
3.Jose Amnesia – Louder
4.Stoneface & Terminal – Soulseeker
5.Terk Dawn – Barrent blue

Díky moc za čas a v pátek naviděnou!
 
Soutěž o nejlepší logo E-Motion Simon Patterson z projektu Dogzilla na lednové E-Motion Stahujte sety z říjnové E-Motion ve Flédě

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016