PARTYINFO

 

HANDSHAKE

Datum konání:
24.11.2007 - sobota
Místo konání:
Ústí nad Orlicí - KD
DJs:
Push (absurd squad, pl), Gabana (snb.sk), Raddem, Va.czech, Jannis

2nd stage - Josef Sedloň, Chris Sadler, The Pipe, Petr Eco, Lucie, Mcs Vaant & Side 9000, Carl L (bonga), Luďa Kovařík (konga)

Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 120 czk, poté 150 czk
Line-up:
Jungle break:

20:30 – 21:30 Side 9000
22:00 – 23:00 Jannis
23:00 – 00:00 Va.czech
00:00 – 01:00 Raddem
01:00 – 02:30 Push
02:30 – 04:00 Gabanna
04:00 – 04:30 Pinec Djs

Electro house:

20:30 – 22:30 The Pipe
22:30 – 00:00 Luckie
00:00 – 01:30 Chris Sadler
01:30 – 03:00 Josef Sedloň
03:00 – 04:30 Petr Eco
 
 
Handshake opět po roce v KD Ústí nad Orlicí
Opět se Vám po roce hlásíme, abychom Vás pozvali na 16 díl Handshake, párty, která si za svých 6 let existence vydobyla na ústeckoorlické scéně výsostné postavení. Tento ročník se svým způsobem snaží hudebně vrátit zpět ke kořenům taneční scény, trochu do undergroundu. Chceme aby se lidi na této párty cítili jako za starých časů a i dle toho jsme zvolili až na jednu výjimku (Chris) i line up. Ano, máme sponzory i vstupné, protože až zas tak underground to v KD vzhledem k nákladům na akci udělat nelze. Každopádně se pokusíme dekoraci a prostředí v tomto duchu navodit. Jako obvykle Vás budou čekat 2 stage:
 


Bia:

Dj-ka Push / Absurd squaw / Polsko

Push hraje od roku 2002 a za tuto relativně krátkou dobu si v Polsku vydobila dívčí Drum and bassový trůn. Žije v Krakově, kde studuje kulturu dálného východu. Byla rezidentkou legendárního krakovského undergroundového klubu Absurd, a přestože už neexistuje, Dj Push působí v zastoupení Absurd squad. Tahle bandička produkuje, organizuje a je v podstatě zodpovědná za vše, co se v Polsku kolem drum and bassu děje. Iga za svou kariéru hrála snad ve všech polských klubech, v Holandsku, Anglii a dalších zemích po boku Bad Company, Kosheen, Artifficial Inteligence a dalších. Má taky na svědomí projekt „Líné čubky“ neboli Lazy bitches se skvělou zpěvačkou Mc Jean, což je pastva nejen pro oči ale hlavně pro uši. Push je totiž kromě hodně dobré djky také krásná žena a se svými dlouhými černými dredy perfektně vystihuje temnou krásu hudby, kterou hraje.

Josef Sedloň / Praha
Hudební kariéra J. Sedloně je úzce spjata již od počátku 90. let s pražským Radiem 1.Jako jeden z prvních začal "tlačit" taneční hudbu do éteru. Od roku 1992 aktivně hraje, nejprve v legendárním strahovském klubu 007 nebo v kladenském Klubu 19, kde ještě mixoval z CD a kazet. V roce 95 spoluzakládá agenturu Lighthouse, která má na svědomí např. proslulé festivaly Open air field. Od poloviny 90. let také pravidelně hraje po klubech v celé ČR, stylově hlavně tribal / progressive house, tech-house, a breakbeat. Od začátku roku 2003 také působil i na celoplošné stanici ČRo Radiožurnál, kde jsem jednou týdne připravoval pořad Alternativa. Vydal dvě mixované kompilace Pure Future 2001 a 2003. a zkompiloval speciální downtempové CD "Ultramix Loves The Big Chill". Dlouho jsme tohoto „veterána“ na Handshake chtěli a konečně se nám tento sen vyplnil.

Gabanna /dnb.sk
Průkopník slovenského drum and bassu a pro mnohé také „otec slovenského D´n’B“ .V roce 93 se zúčastnil světového šampionátu v mixování v Londýně. Spolupracoval se známou kapelou Trosky jako pódiový Dj. Jako první na Slovensku přišel s drum’n’bassem a spolu s Djem Galagou založili Drumatique Crew. Je známý přesným mixováním a kvalitními sety. Hraje po celém Slovensku, ale také v Rakousku, Maďarsku, ve Francii nebo u nás. Dlouhá léta byl rezidentem legendárního večírku Drumastique v bratislavském U.Clubu, které později vystřídaly noci Bambatabass. V roce 2005 si zahrál v mecce DnB, v Londýně a o rok později se začlenil do řad dnb.sk bookingu. Sekundoval jménům jako Howie B, Grooverider, Jungle Funk, Ed Rush & Optical, TeeBee dalších. Na Handshake si už jednou zahrál, a to na jeho desátém pokračování.

Chris Sadler / Praha, Londýn
Chris je původem z Nottinghamu.. Poprvé veřejně vystoupil v Liverpoolském baru Baa v roce 1992 . V roce 96 se odstěhoval do Prahy, aby poznal místní životní styl a získal zkušenosti s dingem a už zde také zůstal. Během několika let se na naší scéně prosadil a zahrál si se jmény jako Dave Clark, Paul Oakenfold, Luke Slater, Josh Wink a dalšími. V roce 1999 Chris poprvé začínal produkovat vlastní hudbu. Výsledek byly vydané tracky jako Take This, Come,2 Fukt 2 Funk a nejznámější "Attack Of The Grok", která byla podepsána u proslulého labelu Ericka Morilla - Subliminal Records. Mezi výjimečné momenty v jeho kariéře patří hraní v Tokiu nebo v Chorvatsku, nebo s umělci jako Basement Jaxx, Danny Rampling, Sasha nebo Chemical Brothers.V roce 1999 Chris byl zvolen mezi 3 nejlepší DJs v zemi čtenáři časopisu Trip a na stránkách Techno.cz, v r. 2000 čtvrtý místo Czech Dance Music Awards a v 2003 druhý místo v anketa DJ Of The Year na stránkách Technsco.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016