PARTYINFO

 

WARM UP CYBERTRONIC

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Jonty Skrufff (uk), Laydee Jane (ch), Michael Scuberman, Hydrophonic, TyPhone, Rawent vs. Proovan (4gramo)

2nd stage - Inspiral X62, Gotia vs aHz, Disharmonic, Crackenn

3rd stage - Bon Finix, Wolscha, Louis Elio, Tommy Riu, Hydrophonic, Scuberman, Mr. Hatori, Mr. Hanso
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 100 czk, poté 120 czk
Line-up:
20.00 - Wolscha
21.00 - TyPhone
22.45 - Hydrophonic
00.30 - Jonty Skrufff
02.00 - Laydee Jane
03.30 - Michael Scuberman
04.30 - Rawent + Proovan

2nd

21.00 - Mr. Hatori + Mr. Hanso
23.00 - Louis Elio + Tommy Riu
01.00 - Bon Finix + Wolscha
03.00 - Hydrophonic 04:30 - Hydrophonic vs Michael Scuberman

3rd

21.00 - Gotia + aHz
00.00 - Inspiral X62
02.00 - Disharmonic
04.00 - Crackenn
 
 
Závěrečné info před olomouckým warm upem k Cybertronicu
Extravagantní anglický típek Jonty Scruff a krásná čechošvýcarka LayDee Jane plánují dobít srdce clubberů moravské metropole. Akce se uskutěční v olomoucké Envelopě již tuto sobotu.
 
BUBBLES: The 3rd ANNIVERSARYCELEBRATION, a proto vám pořadatelé připravili malý dárek. Ten kdo navštíví CYBERTRONIC WARM-UP pořádaný bubbles teamem 15.12.2007 na olomoucké Envelopě, bude mít možnost, si tuto natřískanou párty užít jen za krásných 100Kč. Takže, 15.12.2007 se na Vás všechny v olomoucké Envelopě moc těšíme. S pozdravem BUBLI, BUBLI Váš Bubblesteam :)

Případné dotazy či žádosti o akreditace posílejte na bubblesinfo@seznam.cz


Stručné představení hlavních aktérů s linky na poslech jejich setů




JOHNTY SCRUFFF:
Tento večer bude největší hudební lahůdkou zcela jistě vystoupení světově protřelého rocking electro disco-techového dje JONTY SKRUFFFa, který díky svému pojetí electra získává stále větší popularitu po celém světě. Každá jeho návštěva v ČR znamenala maximální spokojenost všech clubberů a nejeden klub již položil svým setem doslova ,, na lopatky,,... Jeho styl, zjev, charisma, muzika, to je skvělá kombinace, která prostě patří na perfektní, pořádně rozjetou party.

JOHNTY SKRUFFF live @ Ministry Of Sound Radio October 07



LAYDEE JANE:
Další pozvánkou je vystoupení čechošvýcarské djane LAYDEE JANE, která také poprvé zavítá do moravské metropole a naservíruje Vám to nejlepší z jejího trance kufříku. O Laydee Jane již bylo popsáno mnoho stránek, sepsáno mnoho rozhovorů, takže dále ji představovat nemá smysl. Lucka si u nás již získala velké řady fanoušků, a tak nezbývá nic jiného, než se těšit na její spontánní a energický setík doplnění o vizuální zážitek, díky kterému bude videoprojekce zřejmě úplně nepodstatná :)

Last mix

BON FINIX:
Bon ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly je vystoupení co nejvíce barevné. V posledních letech měl možnost vystoupit v různých klubech všech velikostí v mnoha cizokrajným zemích, na festivalech, v after-klubech, v barech na pláži, na lodích a jednou dokonce i v nově postaveném filmovém atelieru. V průběhu své dráhy měl příležitost zahrát si po boku světových hvežd jako například Marco V, Nick Warren, nebo Tom Novy, a také s nejlepšími českými DJs. Bon Finixova kombinace vřelých středomořských a sexy východoevropských zvuků vzbudila pozornost publika a předpokládá slibnou budoucnost pro tohoto sympatického a bezesporu talentovaného mladíka.

ROXY Praha 3.09.2007


HYDROPHONIC
Petr patří k nastupující generaci českých djs, která nemá malé cíle. Jeho cíl je jasný, chce být špička české djské školy a my musíme uznat, že mu to hraje náramně. Jeho interpretační schopnosti a cit k elektronické hudbě v podobě kompozičně zdařilých a posluchačsky úspěšných setů oceňuje nejen publikum, ale i promotéři velkých tanečních akcí. Díky tomu měl doposud možnost hrát s takovými jmény, jako je např. Chris Liebing, Mauro Picotto, Dave Clarke, Christian Smith, Filterheadz, Fergie, Umek, Preach, Kosheen djs a mnoho dalších. V současné době se věnuje i tvorbě vlastní muziky, především v oblasti tech-electra a techna. Pravidelně se účastní nejvýznamnějších domácích tanečních večírků, v poslední době to byla např. Citadela, Hradhouse, Rio de Riviera, Apokalypsa, Imperium, Bubbles, Eternity apod..

www.djhydrophonic.com/mp3/Hydrophonic-november_mixxx.mp3


WOLSCHA aka MARK TONGUE:
Wolscha je zástupcem nové generace českých DJs. Za gramofony působí už téměř 5 let. Od svých prvních začátků v Olomouci se v roce 2006 propracoval například až k vystoupení na festivalu HRADHOUSE, nebo v roce 2007 na nejlepší české klubové noci ELECTRA. Taneční hudbu objevil v roce 1997, kdy prožil své první taneční párty v legendárním olomoucké clubu BARUMBA, kde se později stal residentem. Wolscha má potřebu objevovat stále něco nového, a proto si prošel i různými styly. Skrze deephouse, progressive, electro až nakonec našel vášeň v techhouse/electro/minimalu. Výborný výběr skladeb a kvalitní mixing dodávají jeho setům jedinečnost a kvalitní hudební zážitek
Wolscha ovšem není jen dj, od roku 2006 je součástí bubbles teamu a resident párty BUBBLES.

booking.clubzone.cz/audio/192/wolscha_never_kiss_after_piss.mp3
 
Warm up Cybertronic - olomoucká Envelopa se bude opět otřásat v základech

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016