PARTYINFO

 

BOOM BANG BABY!

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
Tvyks & The Voracious
Live:
Mixhell (ex Sepultura, Kitsune, brazil), Carabine (bordeaux, fr)
Info:
http://www.myspace.com...
party@boombangbaby.com
Popis:
start 22:00, vstup předprodej v síti ticketstream 250 czk + poplatky, rock café 255 czk, na místě 290 czk
Line-up:
22:00 V!
23:00 The Voracious
00:00 Carabine
01:00 Mixhell - Iggor Cavalera live on drums & Laima Leyton on sampler + decks
02:30 Tvyks
03:30 Tvyks & The Voracious
05:00 end
 
 
Poslední informace k dnešní Boom Bang Baby! + line up 2Many DJs a ex bubeník Sepultury Iggor Cavalera na bicí, co víc si přát!
Boom Bang Baby! s ex bubeníkem Sepultury Iggorem Cavalerou
Jeden z nejlepších bubeníků na světě, bývalý člen jedné z nejdrsnějších kapel Sepultura se představí se svým projektem Mixhell na Boom Bang Baby! Nejlepší skutečností na projektu Mixhell je fakt, že převážná většina jejich materiálu je považována za alfa a omega samplované dance music moderní doby. To by nejspíš potvrdili i Carabine – letošní objev francouzské elektroniky. A že to nejsou žádní hodní plyšáci, předvedou na prosincovém vydání party Boom Bang Baby! v klubu Rock Café. Naživo se během noci představí také rezidenti večera - DJs Tvyks a The Voracious.
 


MIXHELL
Iggor Cavalera, jeden z nejvýraznějších světových bubeníků a člen legendární brazilské kapely Sepultura, prodal po celém světě více než 10 milionů alb. Díky jeho údernému talentu shromáždil čestná uznání a ocenění pro nejlepší bubeníky.

Dnes vystupuje s vlastním ambiciózním projektem Mixhell. Iggor a jeho manželka Laima se společně noří do hlubin electroclashe, hip hopu, cyber punku a temného rock’n’rollu. Splývání Iggora a Laimy skvěle zapadá do danceflooru jako kombinace gramofonů, CD přehrávačů, sampleru, laptopu a živých bicích nástrojů, vytvářející všestrannou a poutavou zkušenost. Nejlepší skutečností na projektu Mixhell je fakt, že převážná většina jejich materiálu je považována za alfa a omega samplované dance music moderní doby.

Mixhell vtrhli na evropské turné jako hurikán, vystoupili v Paříži, Londýně, Curychu, Římě či Amsterdamu a odehráli několik koncertů společně s 2 Many DJs Soulwax Nite Versions tour.
www.myspace.com/mixhell



CARABINE
Strmě stoupající hvězda francouzské elektroniky, duo Carabine, tvoří dva raubíři z Aisne - Thomasem Briérem a Benoitem Lambinem. Poprvé se potkali na začátku roku 2005 díky společným známým v remešském baru. Oba se snažili uniknout stereotypu kraje Champagne a první písně vznikaly spíš na popud přátel. Jejich budoucí směr předurčilo dogma vlastní jejich hudbě – aby se styly a ohrané postupy převracely a mixovaly do sebe. A to vše pod heslem ´Špatný vkus je naše č.1´

Po premiérovém koncertě v dubnu 2006 projeli se svým live-actem téměř celou Francii. Zatím vrcholem jejich kariéry bylo letošní vystoupení na festivalu Printemps de Bourges, kde si zahráli po boku Justice, TTC nebo Cassius. Společně s Fujiya & Miyagi a Midnight Juggernauts dělali Justice předskokany i na koncertě v Remeši.

Tihle floutkové prostě opustili své remešské útočiště a vydali se na cestu do té nejlepší hudební společnosti současnosti. Tam jsou na svém místě právem. A že to nejsou žádní hodní plyšáci, předvedou na prosincovém vydání party BOOM BANG BABY v klubu Rock Café.
www.myspace.com/carabine
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Boom Bang Baby! od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016