PARTYINFO

 

COLD BEATS 5

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Trix
DJs:
Steen, The Keeper, Mark OG aka Masser, St aka KrTTek, Nois, Hash, Scarpo
Info:
http://www.coldbeats2007.tk
Popis:
start 20:30, vstup 60 czk
 
 
Pokračování techno akce Cold Beats koncem měsíce v Trixu
S prvním letošním sněhem se o slovo hlásí i jubilejní pátý díl techno klubovky Cold Beats! Je to už rok, co jsme se poprvé sešli v klubu Trix, a proto bude aktuální díl náležitou oslavou prvních narozenin se vším, na co jste i nejste zvyklí.
 
Do čela gratulantů se nám až z Prahy protlačila dvojice zkušených techno DJů, kteří se nám ve svém versus setu představí i na Apokalypse 27 – pánové Steen a The Keeper! Tím nejvyšším, kdo se však za mixákem objeví, bude oblíbený hardtechno bavič – Mark OG aka Masser. V hutnějších beatech má v plánu pokračovat i pražský DJ Lintech a svůj názor na techno nám odprezentují rezidentní DJs Nois, Hash a Scarpo. Po roce se na místo činu vrátí jihočeský DJ St aka KrTTek, který se svým stylem pohybuje na rozhraní techna a hardtechna, a aby toho nebylo málo, okořeňuje své sety i prvky breakbeatu a house.

Kdo však bude tím posledním gratulantem – tzv. ColdBeats DJ, to ještě stále není rozhodnuté! Dáváme tímto šanci všem amatérským DJům, kteří nemají tolik příležitostí k hraní. Více informací najdeš na našich stránkách www.coldbeats2007.tk. Tím však naše jubilejní akce nekončí – myslíme totiž jak na DJe, tak na clubbery, a právě pro ně jsme přichystali speciální výprodej zboží značky Radiance, přímo na samotné party! Za pár peněz si můžete koupit legendární oblečení a party doplňky, které byste už dneska těžko sháněli a obohatit nimi svůj technošatník. O dokonalý hudební prožitek, při vybírání oblečení, se jako vždy postará posílený zvukový aparát a dobrou náladu jistě podpoří lidové ceny na baru. Přijďte slavit s námi!

Klub Trix - Reissigova 1 / Brno, Královo pole
Z Hlavního nádraží šalinou č. 1 směr Řečkovice (z Moravského náměstí i č. 6 a 7)
na zastávku Šumavská (zastávka za Flédou).
Potom dále ve směru kolejí a po pár metrech uvidíte první odbočku doprava a rohovou hospodu Tatra – hned vedle ní se nachází klub Trix.

Vychytávky:
Výprodej oblečení značky Radiance, Posílený zvukový aparát, Stolní fotbálek zdarma, Šatna
Kapacita klubu je omezená!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016