PARTYINFO

 

TAZZMANIA

Datum konání:
16.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Havana Club
DJs:
Tazz (progressivesession.cz), Ondrej K (chi-chi)
Info:
http://www.clubhavana.cz
vecera@hotel-majestic.cz
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Tazzmania @ Havana Club
V Praze za poslední dobu vzniklo pár nových klubů a jedním z nich je i Havana Club, nacházející se na adrese Školská 16 přímo v centru města. Tento podnik oslovuje svým originálním desingem interiéru, který snoubí klenby historického sklepení se žlutým „nábytkem“ – celý vzhled prostor klubu je dílem zkušeného architekta Bojana Bojaniče.
 
Na barech spíše než podmírové pivo do kelímku můžete dostat jeden z mnoha cocktailů, který před vámi namíchají profesionální barmani. Zkrátka to není jen další z obyčejných hudebních podniků, kterých jsou po Praze spousty, ale podnik se svým kouzlem, kde si každý najde to své. Náhled do interiéru, nápojáku, či programu klubu můžete najít na webu www.clubhavana.cz.

Pokud vás výše uvedený popis zaujal a chodíte se rádi bavit na rytmy elektro&progressive house, pak jste vřele zváni na nový večer s příznačným názvem Tazzmania, kde vás bude za dj pultem bavit kdo jiný než dj TAZZ (ProgressiveSession.net) s hostem Ondrejem K (Chi – Chi). O tom, že TAZZ umí proměnit akci ve skvělý mejdan, a opravdu to není ten bláznivý čert se čtyřmi zuby a osmi prsty, se můžete přesvědčit v pátek 16.11. 2007 právě v Havana Clubu.

Hrát se začíná od 22 hodin, ale otevřeno bude již od 18hod, kdy můžete využít Happy Hour a vychutnat si všechny cocktaily za poloviční cenu. A vstupné? Jako vždy zdarma…. :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016