PARTYINFO

 

METROPOLIS 5

Datum konání:
16.11.2007 - pátek
Místo konání:
Mariánské Lázně - D-Club Dyleň
DJs:
Mery EN (www.meryen.cz), Katie (myspace.com/djanekatie), Alesh (djalesh.tachov.cz)
Info:
http://www.d-club.cz
alesbartos@centrum.cz
Popis:
start 21:00, vstup 40 czk, welcomedrink, prvních 30 partypeople CD mix zdarma, lasershow od www.svetlaseru.cz
 
 
Metropolis v D-Clubu Dyleň
V pátek 16.11.2007 na vás čeká v mariánsko lázeňském D-Clubu Dyleň už páté pokračování úspěšného housového mejdanu Metropolis, tentokrát s podtitulem Hot & Sexy House Night. 
 
A máte se opravdu na co těšit, čekají vás ty nejlepší clubové taneční rytmy v podání těch nejkrásnějších DJane v republice - DJane MERY EN (www.meryen.cz) a KATIE (myspace.com/djanekatie). A o tom, že jsou nejen krásné, ale že umí i výborně hrát vás rozhodně přesvědčí.

MERY EN již delší dobu hostuje v těch nejvyhlášenějších klubech v celé republice a letos se účastnila tour společně s LUCCOU a také hrála na turné v Německu. Specializuje se na našláplý pumpin house občas mírně hraničící s technem. KATIE je sice zatím jen 23, ale přes svůj mladý věk hraje už v klubech jako MECCA, STUDIO 54 apod.. Hraje veselý clubový house plný vokálů a dobré nálady. Obě patří mezi vycházející hvězdy klubové scény a okouzlí vás svým půvabem a plně si vás podmaní svým výborně namíchaným koktejlem kvalitní housové muziky.

Párty bude rozjíždět a ukončovat její rezident a nyní už stálice mariánsko lázeňské scény DJ Alesh (www.djalesh.tachov.cz). Abysi i vaše oči užili, budou v klubu instalovány 3 lasery, takže vás čeká barevná vizuální laserová show (www.svetlaseru.cz). Otvíráme ve 21:00 a vstupné je 40,-. U vchodu na Vás bude čekat welcome drink a navíc prvních 30 lidiček dostane CD mix zdarma, takže přijít včas se vyplatí!!! Nenechte si ujít housový večírek plný dobré nálady, kvalitní muziky a krásných dam.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016