PARTYINFO

 

MUSICA

Datum konání:
19.01.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Wippenberg (high contrast rec., de), Bon Finix (in music resident / krafty cz), P@co (djpaco.cz), Ludweek (senzaparty.net/ludweek.cz), Yannick (roxy booking), Zelden (myspace.com/zeldenmusic), Paul Andrews
Info:
http://www.myspace.com...
drobex@inmusic.cz
Popis:
start 22:00, vstup 250/300/390 czk
Line-up:
main floor:

22:30 P@co
00:00 Bon Finix
01:30 Wippenberg
03:30 Ludweek
05:00 to se ještě uvidí

chill floor:

23:00 Yannick
01:00 Paul Andrews
03:00 Zelden
05:00 rychle nahoru :o)
 
 
Jak bude vypadat první Musica v Mecce? Musica: Wippenberg se těší do Meccy
Vánoční nadílka od In Music - lístky na Musicu levněji nebo zadarmo
19. ledna pro vás pořadatelská skupina In Music chystá v pražské Mecce novou klubovou párty s názvem Musica, na které jako headliner vystoupí německý DJ, producent a remixer Wippenberg, ze stáje High Contrast Recordings. A vzledem k tomu, že se nezadržitelně blíží Štědrý den, tak pro vás agentura In Music společně s předprodejní sítí Ticketstream připravily vánoční překvapení v podobě levnějších vstupenek, nebo dokonce možnosti navštívit párty Musica v pražské Mecce zcela zdarma.
 
No a jak se lze na tuto párty dostat levněji, nebo dokonce zadarmo?

Není na tom nic těžkého. Stačí, když se se svými přáteli a kamarády, se kterými se na tuhle akci chystáte, včas rozumně dohodnete a utvoříte skupinky se čtyřmi členy. Pak si pro tuto skupinku čtyř lidí zakoupíte 4 vstupenky na párty Musica, avšak účtovány vám budou pouze 3 kusy. To znamená, že čtvrtou vstupenku dostanete úplně zadarmo. A teď záleží jen na vás, jestli si mezi sebe rozpočítáte cenu 3 vstupenek na 4 a tím pádem půjdete všichni 4 na Musicu ne za 250 korun ale jen za 187,50 včetně poplatku, nebo jestli tu čtvrtou vstupenku někomu darujete a tím mu umožníte navštívit akci Musica zcela zadarmo. Tahle specialní nabídka je k dostání ve všech kamenných předprodejních místech sítě Ticketstream a platí od dnešního dne až do 24.12.2007 Pozor na e-tickets se tato nabídka nevztahuje. Všechny předprodejní místa sítě ticketstream naleznete na www.ticketstream.cz.

Další důležité informace, videa a sety ke stažení naleznete na www.myspace.com/inmusicinfo. Pro jakékoli dotazy piště na info´at´inmusic.cz. Veselé Vánoce 2007.
 
Musica - nová párty v Mecce startuje už v lednu. A o co že půjde?

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016