PARTYINFO

 

DRUMSTATION VS. BREAKSTORM

Datum konání:
23.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Fran (španělsko), Mc Mood (španělsko), Mc R-Vee (španělsko/uk), Philip TBC, Beast 67, Lollita, Basstien, Rich, Anus, Rolnik, Fat G.
Popis:
vstup do 22:00 60 czk, poté 90 czk
 
 
Španělská invaze - Drumstation vs. Breakstorm
Další díl pravidelné a jedné z nejdéle fungujících pražských drumandbasových nocí Drumstation má nachystaný další program. Na listopadový díl, který proběhne v pátek 23.11., se přijedou ukázat tři zástupci jihoevropské drumandbassové scény. 
 
Španělskou invazi povede Fran – výborný DJ i producent, promotér španělských akcí Breakstorm. Jako druhý se předvede MC Mood, který je považován za jednoho z nejlepších MCs Španělska, při zpěvu plně využívá jeho širokou škálu hlasu, má za sebou mnoho spoluprací ať už s drumandbassovými producenty, nebo s živými kapelami. Posledním členem invaze je „polo-Španěl“ R-Vee, který se do Barcelony přestěhoval teprve nedávno, ale rozjet tamější drumandbass se mu povedlo víc než dost. R-Vee také chystá svoji první desku.

Již tak pestrou sestavu doplní mistr scratchů Philip TBC, českou produkcí obohatí mejdan projekt Lollita, z bookingu Drumandbass.cz vystoupí Beast 67, za soundsystem Bassbeast přijde Basstien a v neposlední řadě zahraje po dlouhém výletu po Asii DJ Suki. Pokud si budete chtít užít trochu „undergroundu“, musíte do podzemí. Tam na vás na Jungle Fever Stage budou čekat DJové Rich (Bassbeast), Anus, Rolnik a plzeňský Fat G.

Pokud se do Crossu (Plynární 23, Praha - Holešovice) dostanete před 22:00, za vstup nedáte víc než 60,- Kč. Když přijdete později, počítejte se vstupem za 90,- Kč. Pokud chcete podpořit noc Drumstation, můžete si koupit triko s motivem Drumstation v internetovém obchodě s oblečením shop.badpoint.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016